Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде се пријавувам и јас, ми одговара терминот, а и немам играно од задниот пат кога игравме во ЈБТ.

Јас завршив со кариерата фудбал, 2 недели ке куцам на десната нога, бидејќи ми ја поремети едно сељачиште на турнир во Љубанци, и целата ми е отечена и модра, ми ја местеа на железничар комплет, прсти зглоб, и петица, ако сум во стање да возам, ке дојдам да гледам:helou:

Еве го апдејтираниот список:

1) Acid
2) Mac))
3) Мистичен
4) Сајбер
5) Да М'ми ретурнс
6) Папучар
7) Urban_Mover
8) Batistuta
9) Бушав
10) Ливерпул Фан
11) Тончи

- Папучар, игра ли сигурно? Нека му прати некој ПП.
- Ливерпул Фан исто. Ми треба потврда зошто и он знае да заебе. Пратете му ПП.

Значи, дефинитивно закажувам за утре во 17:30 :)

Ќе ве известам после дали сум закажал. Пријавувајте се и други, има место за сите.

Ако фали играч,да викнам јас другар,голман игра,ама беај бе...не им го давам на јузерите :)

Одговара од 5, така?
Не можело од 5:30, мора од 5 зошто така им се поделени термините (имало други од 6).

Треба да им се прејавам попладне за да им кажам дефинитивно, кога ќе бил другиот на смена :)

Еј дечки јас нема да можам да дојдам морам да одам на роденден денес ми кажаа дека бил во сабота така да се гледаме во некоја друга прилика:wink:

Некој случајно да видел прогноза за утре? Не знаеш што е полошо, да пука сонце и да скапеме во 5 саат или да грми ко вчера.:)

Шо се дешава за утре..?Ацид закажа?
Закажано за 17!

Сите да бидете таму во 16:50 најдоцна! Ама најдоцна!

Кој не знае кај е Партизан 3 (Карпош), нека дојде на клупите кај ЈБТ (или кај мене пред зграда) во 16:30!
Тргнуваме заедно од таму. Јас идам со Бушав и Урбан Мувер, значи има за уште 1-2 место у кола. Претпоставувам Тончи дека е едниот од нив :)

Сајбер, обавезно да дојде и другар ти.

Ќе ни фали уште еден играч најверојатно. Има некој другар? :)

Ај пошто не знам,да не лутам сам со колата,ќе си закажам место кај тебе во кола :)

Ова Партизан е во Карпош 4, кај што има и пинг - понг или друго игралиште е? Јас утре ќе бидам во Карпош така да не ми одговара да доаѓам назад до ЈБТ. Само кажете ми во кој Карпош е и нема проблем.

Кај што има и пингпонг и уште 2 игралишта :)

Тоа е дефинитивно, во Карпош 4 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom