Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jaс потврдувам уште еднаш дека доаѓам!

Според списоциве таман изгледа ќе бидеме, а гледам прогноза и времево утре ќе биде супер за пиење гага пиво :zlo:

Izgleda ne ste procitale, jas utre ne doagam, ne sum siguren dali ke se vratam navreme u Sk, takasto podobro da kazam deka ne doagam za da ne ve zaebam.

абе знаци артан не доага,а од кај овие другиве мислам дека еден децко несо Кими бесе се пријави.со Acid се договара несо неколку поста наназад.

еве и јас усе еднас потврдувам за мене + голман:helou::helou::helou:

A pivceto kaj ke si go pieme ? :) ke zasednueme negde ili pred koperacija t.e. po nadvor?:vozbud:

Ја пиво само во Лондон паб пијам.Бадвајзер само.Ништо друго.

Ке ми одговори некој?

Пред зградата кај ЈБТ на клупа, а се купува од кај Грицко. Се прави слика модераторот от каигана форум Ацид сос две бутилки Каменитза

Пред зградата кај ЈБТ на клупа, а се купува од кај Грицко. Се прави слика модераторот от каигана форум Ацид сос две бутилки Каменитза

Бутилки кои ги купил за да ги даде на противничкиот тим... :tv:

Идам и јас се договарав нешто со Kista преку profile messages.

абе а шо читам нешо седнуење негде(кафич ресторанче, пубче) каков седнуење после потење смрден, иначе глеам тука проблеми има со голман да барам ли утре сабајле едно другарче добро брани ракометен голман е? пишете само по со време

Идам и јас се договарав нешто со Kista преку profile messages.

абе а шо читам нешо седнуење негде(кафич ресторанче, пубче) каков седнуење после потење смрден, иначе глеам тука проблеми има со голман да барам ли утре сабајле едно другарче добро брани ракометен голман е? пишете само по со време
има голмани не се секирај,а за пиење ке се пие на клупи иначе ќе не тепаат по кафичиве ако отидеме така солидно запотени

има голмани не се секирај,а за пиење ке се пие на клупи иначе ќе не тепаат по кафичиве ако отидеме така солидно запотени
хаха добар си, туку поздрав момци се гледаме утре свежи наспани спремни:vozbud::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom