Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ја имам сјебано ракава у завој ми е...Ама ај ќе се жртвувам и ќе се мењам и јас на гол...

Абе не си нормален со преебана рака да браниш?!?! Ке праиме исклучок за тебе не е проблем :smir:

Киста рече дека ќе најде голман, нека го викне ќе треба изгледа. А за утре има шанси да не играм јас, ќе кажам покасно сигурно, но гледам дека има играчи доволно

Киста рече дека ќе најде голман, нека го викне ќе треба изгледа. А за утре има шанси да не играм јас, ќе кажам покасно сигурно, но гледам дека има играчи доволно
Не биди буљаш :)

Хахах, не стварно не знам дали ќе стигнам. Во 12 треба да идам до Гостивар, такашто не знам дали ќе завршам брзо работа.

ајде еве пошо ја ви се убацив од нигде незнам ни дали ме сметавте за игра, пишав вчера дека би сакал да играм ама ај да не ви кварам работа си се собирате редовно вие излгеда башка најмал сум, ке се повлечам нема да играм

ајде еве пошо ја ви се убацив од нигде незнам ни дали ме сметавте за игра, пишав вчера дека би сакал да играм ама ај да не ви кварам работа си се собирате редовно вие излгеда башка најмал сум, ке се повлечам нема да играм
Не заебавај, дојди!

Аман дечки, до кога ќе правите вака? Стално се пријавуваат сите, па после сите се откажуваат за да „остават место“ за другите. И на крај, ќе има 8 души се на се. Не кењајте, сите да сте дошле. Ебаве менталитетот, стално последен ден се откажувате и усерувате :)

Дојдете сите што сакате да играте, за сите има место.

абе мене ми е пошо се убацив сеа прв пат ке ми биде да плешам фудбал со вас да не се убацам место некој што редовно си игра, али ај ќе дојдам се договарав нешо со kista па ке дојдам со него.

OffTopic: Acid истиот ли си и на форумот на koli.com.mk???

Истиот бе :)

Мислев дека сум ти одговорил, ама сум забораил :)

еве бе јас најдов голман за од кај нас со се секирате.Acid немој да искоци после да купуваш ти пивце еј:vozbud::vozbud::vozbud:
ајде играме утре сигурно играм ајс со голманот еве се а зборев на телефон со него и така.

епа еден ке треба од наша да игра мислам дека ни фали на нас еден

Абе батали вака договор не иде.... ке се сретнеме утре (ако времето е тоБ) и ке се договориме таму одговара? :smir:

не бе.сакаат у пиво у пиво ке биде:smir::smir::smir:
знаци од кај нас сме Јас + голманот,ilijaiko,vlatche,demijan,cthulhu i eventualno artan ako deo ke iame izmena.таман сме тогаш:helou::helou::helou:

јузери
1) киста
2)артан
3)ilijaiko
4)vlatche
5)cthulhu
6)голманчето
7)demijan

кај нас
1)acid
2)mad dog
3)bushav