Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не мислев со фудбалски позиции да ми објаснуваш бе!!
урбан е тој малиот у сивото шо даде ѕверски гол со мн кратки шорцеви??
а тој со косичката со дрес од србија кој е?
а тој со црната блуза по долги кој е?

Леле ова за дрес србија да не ти се повтори.Јас бев со косичката и со маичка Хрватска.:helou:

Одлична замена за Тончи, Хелсинг многу јако стоеше меѓу стативите.Браво, најзаслужен што примивме само 3 комада:helou:

Фала фала, секако имав многу голема подршка во одбраната. Како и да е и следната очекувам да победиме супер изигравме само така да се продолжи. Серпико се отвори не преобрази :)

Ги едноставно изметивме.
Чим јас дадов 3 гола, значи ептен сме биле јаки :)))

:)

Немој вака да ми правиш, него да прашам јас; Дали некогаш ке се игра админи/модери против јузери ?

Немој вака да ми правиш, него да прашам јас; Дали некогаш ке се игра админи/модери против јузери ?
Нема. Затоа што л(ј)узерите никогаш не купуваат пиво кога губат (дел од нив):)

Не. Пошто последен пат кога требаше ти да играш за јузерите - умре во сообраќајка.
Ти текнува?

Честитки за Кајгана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ај ако играте некаг баскет сакам да гледам!!!!!!!!!

победаааааааааааа! можам да речам дека 5 гола беа по моја заслуга :pos: :pos: (саботаж, саботаж) кажете фала =))))

Не. Пошто последен пат кога требаше ти да играш за јузерите - умре во сообраќајка.
Ти текнува?

:)))) Абе Урим бе, ќе играме - да израмниме некои рачуни јас и ти :)
Чија екипа губи, плаќа пиво на победниците еден од нас.

Да да мен оф д меч Кенгур :vozbud: закон...инкау добар ви беше Хелсинг да не беше тој потесна ќе беше утакмуицата...како и да е честитки и уште еднаш сори Урбан се надевам ОК си :smir:

Да да мен оф д меч Кенгур :vozbud: закон...инкау добар ви беше Хелсинг да не беше тој потесна ќе беше утакмуицата...како и да е честитки и уште еднаш сори Урбан се надевам ОК си :smir:

Човече не знам како успеа ама за малку ќе беше со посериозни повреди за среќа се помина во жарот на играта и без посериозни проблеми.

Нема. Затоа што л(ј)узерите никогаш не купуваат пиво кога губат (дел од нив):)
Не знам јас за тоа, јас дојдов платив 300 ден. Победив и требаше да бркам комбе за Тетово. :)
I ain't been a looser for a while :P

Ти текнува?
Да, и Пико со Римз ми се заканија дека фор риал ке ме убијат :).

:)))) Абе Урим бе, ќе играме - да израмниме некои рачуни јас и ти :)
Чија екипа губи, плаќа пиво на победниците еден од нас.
Не бе пиво, јас не пијам пиво. Ред Бул :)

глеам никој нема пријавено за следеча недела, па да се пријавам =)))

ајде честитки, да се множат. и ја се пријавувам за у недела не бев у можност да дојдам учев, полагам утре ми го сецнаа нетот и не пратев ситуација:tapp: се глеаме у недела.

Пријавувам и јас за следна недела но ништо сигурно, како и да е ќе потврдам уште еднаш дали сум сигурен или не. јебига трета смена али ќе гледам да дојдам.

Е јас сега идам, па и да сме 100луѓе, ме инспириравте со победава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom