ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
hehehe deneska si gi prefrliv slikite vo kompjuter.. da go rezam cd to pa kje gi donesam na net... :)
nego... da prasam nesto...
od poslednava utakmica imam snimeno i klipcinja.. mozat nekako da se zakacat na forumov ? i kako ? :)

Иди на youtube.com и таму прикачи ги

slikite vecer kje gi stavam vo galerija kajgana vo sport. nakaj 9 saat moze i porano.

Го имаш ли снимено мојот легендарен пад заедно со Гардиан по клизачот на Гарфилд?:)

Мене замати ми ја фацата на сликите. За да не ги бришам, в ред.
Тамам.

НЕДЕЛА, ако играме, ај на трева ебаве, или некој нека иде на буњаковец нека ми купи јебени долен дел тренерки, 350 денари се. мене ми е преку кур секоја утакмица нови.

Ќе се игра ли овој викенд?!?!
Јас се враќам во екипата

Па мора да се игра...Ваљда исто место исто време :)

ima li mesto za DRVA u ekipata ili mozda sudii, moze i kamermani

И јас се враќам во екипата па следечи викен рачунајте на мене.....

slikite se staeni vo galerija vo sport samo treba nekoj od adminite da gi potvrdi i da moze site da gi vidime... ima nekoja po greska i kaj mene u galerija

KoNtEjNeR напиша:
slikite se staeni vo galerija vo sport samo treba nekoj od adminite da gi potvrdi i da moze site da gi vidime... ima nekoja po greska i kaj mene u galerija

А зашто ти и Џаволче :) седевте цело време на страна? Па не ти го крадам Ѓаолчето, ама сите ги запознав а вие двОица... нишо :)

viktorgg напиша:
А зашто ти и Џаволче :) седевте цело време на страна? Па не ти го крадам Ѓаолчето, ама сите ги запознав а вие двОица... нишо :)

Peer, ja otidov i se pozdraviv so niv. Ne znam zasto ne otide i ti.
Aj sledeci put. :motor:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom