ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Thief напиша:
Ме вараш со Јаков? :(
Скраја да е!Ама ај да не навлегуваме у таа тема,нема смисла,ја покваривме оваа тема.Јузери-очекувам пак да тепате!

Thief напиша:
Ме вараш со Јаков? :(

A мене што ме вара со тебе што да кажам,аааааа Скул ќе ти кажам јас на тебе!

a be ke se igra li fudbal vo nedela ?????? gleam od adminive ni traga ni glas se isplasile izgleda :)

Се игра бе,ако не дојдат админи кој ги оваква.две екипи јузери и ќе си играме ние!

ok znaci da ja zbiram ekipata :)

BusHav напиша:
A мене што ме вара со тебе што да кажам,аааааа Скул ќе ти кажам јас на тебе!

бушав пазете се во недела пошто нема да играм од администрација, така да може да бидат доста поопасни од минатиот пат :pos:ај така и да донесете уште една победа и место за сеир :)

SteF напиша:
бушав пазете се во недела пошто нема да играм од администрација, така да може да бидат доста поопасни од минатиот пат :pos:ај така и да донесете уште една победа и место за сеир :)

Не сумњај дека ќе донесеме уште една победа!

Играме бе обавезно,кој се исплашил тоа можете само да сањате.....:vozbud:

BusHav напиша:
Не сумњај дека ќе донесеме уште една победа!

Бушав овој пат те оставам да внимаваш сам во одбрана и пази што правиш неќам да чујам за пораз , да ги здробите пак , мислам па и не тешко да се тепаат и така и така слаби се :):):)

Flik напиша:
Бушав овој пат те остав да внимаваш сам во одбраба и пази што правиш неќам да чујам за пораз , да ги здобите пак , мислам па и не тешко да се тепаат и така и така слаби се :):):)

Нема да играш ти бе!?Ееееејјјјј ги оставаш само повеќе да се посрамотат хахахахахах

BusHav напиша:
Нема да играш ти бе!?Ееееејјјјј ги оставаш само повеќе да се посрамотат хахахахахах

хахахха епа затоа неиграм , ќе изгубат и од послаби , мислам нема да биде дебакл:poss: :poss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom