Фудбалери Кајганџии - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
Значи и за денеска не испаѓа ништо работа за фудбалов, дајте да изиграмо некој термин у теков на неделава што иде......

Значи и за денеска не испаѓа ништо работа за фудбалов, дајте да изиграмо некој термин у теков на неделава што иде......

Имавмо еден термин за вечерва ама ми откажаа у 5 до 12. Јас, Тони, Балисти, Марли, Вук и мојот пријател сме. Можеш ли да склопиш тим за денеска од 6.

Ја ка шо мислев у четвртокот дека против вас играмо исто и ти сеа си мислел. :D И ја тогај барав екипа у 3 саат за од 6 термин.. Требаше да ме исконтактираш порано, пошо од четвртокот се немавмо чуено мислев не праете екипа вие. :) А ја се повредив им реков на мојве да не ме чепкаа наредни 2-3 термина и они си закажаа со други.

Моја грешка е што не ви кажав дека играа со други ама не знаев дека ти праеш екипа, да знаев ќе ти кажев. Мислев остана само на ,,ај ќе се чуемо“ договорот.

Trebase porano da kazate deka nema da igrate e ne vo posleden moment zosto nemame da go imame ovoj termin zaradi vas i sega ne mozeme da se sobereme 12 dusi za da igrame i da go cuvame terminot ne e fer ;) ne 5 saat pred da igrame da otkazuvate.

Абе терминот седеше празен, и ја и марко(гарфилд) пред 2 дена бевмо до рамстор и го зедовмо за да играмо екипа вс екипа....
Вие изгледа сте се договарале за четврток и имало некое недоразбирање!
За среќа што се сретнав преска со балисти_те на улица па да ми каже што е работава инаку ќе идевмо 3 екипе у рамстор денеска и ќе испаднеше уште понезгодно...

Абе терминот седеше празен, и ја и марко(гарфилд) пред 2 дена бевмо до рамстор и го зедовмо за да играмо екипа вс екипа....
Вие изгледа сте се договарале за четврток и имало некое недоразбирање!
За среќа што се сретнав преска со балисти_те на улица па да ми каже што е работава инаку ќе идевмо 3 екипе у рамстор денеска и ќе испаднеше уште понезгодно...

Nasiot termin ne e prazen kaj noviot teren, nie go imame uste. Mozebi prazen bil kaj stariot teren.

Garfield rece deka e povreden, sega ispadna deka ke igra hahh.

Не играм ја, мојве играа. :) Читај поубоо.

Што да читам поубаво, тука не пишува дека не играш туку дека сте го зеле терминот да играте.

Абе терминот седеше празен, и ја и марко(гарфилд) пред 2 дена бевмо до рамстор и го зедовмо за да играмо екипа вс екипа...

У четвртокот игравмо ја против едни на едниот балон пејн килер против други на другиот балон. Тогај ја се повредив, после утакмицете се видовмо и закажавмо термин заеднички не го закажав само ја, заедно со мојата екипа бевмо а ја уште тогај кажав дека нема да го играм пошто не можем, ама мојата екипа ќе игра. :) Ако сум го закажал ја терминот не значи дека и ја ќе играм.

Ја ка шо мислев у четвртокот дека против вас играмо исто и ти сеа си мислел. :D И ја тогај барав екипа у 3 саат за од 6 термин.. Требаше да ме исконтактираш порано, пошо од четвртокот се немавмо чуено мислев не праете екипа вие. :) А ја се повредив им реков на мојве да не ме чепкаа наредни 2-3 термина и они си закажаа со други.

Моја грешка е што не ви кажав дека играа со други ама не знаев дека ти праеш екипа, да знаев ќе ти кажев. Мислев остана само на ,,ај ќе се чуемо“ договорот.

Читај болд. :)

Дојде до недоразбирање и тоа е тоа. Ја не сакав да ве зафркнем.. кажав дека е моја грешка што не ве известив ама ја не знаев дека смо договорени за днска, се немав чуено со Бекс. И ја за у четвртокот планирав со вас да играмо, ама испадна дека и вие не знаевте дека ја праем екипа исто ко ја сеа што не знаев па никому ништо, најдов други противници и тоа е тоа..

И доста е со муабетов, га отеравмо темава кј шо не треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom