- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
NeЌе се игра утре ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NeЌе се игра утре ?
Значи и за денеска не испаѓа ништо работа за фудбалов, дајте да изиграмо некој термин у теков на неделава што иде......
Абе терминот седеше празен, и ја и марко(гарфилд) пред 2 дена бевмо до рамстор и го зедовмо за да играмо екипа вс екипа....
Вие изгледа сте се договарале за четврток и имало некое недоразбирање!
За среќа што се сретнав преска со балисти_те на улица па да ми каже што е работава инаку ќе идевмо 3 екипе у рамстор денеска и ќе испаднеше уште понезгодно...
Ако треба играч за денеска од 6 можем и ја да дојдем
Nasiot termin ne e prazen kaj noviot teren, nie go imame uste. Mozebi prazen bil kaj stariot teren.
Garfield rece deka e povreden, sega ispadna deka ke igra hahh.
Не играм ја, мојве играа.Garfield rece deka e povreden, sega ispadna deka ke igra hahh.
Не играм ја, мојве играа.Читај поубоо.
Абе терминот седеше празен, и ја и марко(гарфилд) пред 2 дена бевмо до рамстор и го зедовмо за да играмо екипа вс екипа...
Ја ка шо мислев у четвртокот дека против вас играмо исто и ти сеа си мислел.И ја тогај барав екипа у 3 саат за од 6 термин.. Требаше да ме исконтактираш порано, пошо од четвртокот се немавмо чуено мислев не праете екипа вие.
А ја се повредив им реков на мојве да не ме чепкаа наредни 2-3 термина и они си закажаа со други.
Моја грешка е што не ви кажав дека играа со други ама не знаев дека ти праеш екипа, да знаев ќе ти кажев. Мислев остана само на ,,ај ќе се чуемо“ договорот.