Фудбалери Кајганџии - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
А кај си бил ти досега, ајде внедела ќе играме па дојди слободно :)

Не сум активен по форумов многу, многу! Не сум знаел дека толку сакате да пцуете некого. Ајде ако најдете некој место никола-те топ ако не обавестите ме :)

Ја после среда се активируем за све :D

Ja ќе играм, и од сега кажуем овој малиов што вика дека е слаб, ќе игра од кај мене, за Бекс да тепа :icon_lol:

Би требало да играм, подоцна ќе потврдам.

Ја не играм зашто со кукот имам проблем ќе одморим уште некој ден дур не почнем да се осеќам подобро, до тогаш, кој сака нека намине шах да изиграмо :ROFLMAO:

Ја нема да играм утре.. треба да цепам 6 кубика дрва, и да ги средим у подрум.. нормално, не сум сам ама ке бидем утепан после тоа.

Дечки ваке, имам ја екипа моја имамо и мие термин од 6 саат. Очигледно нема 12 душе од форумов, па ако сакате да изиграмо мие 6 душе против вас 6мина што ќе се состаете од форумов па нареден пут ќе си терамо по старо 12 од форумов, глеам и Шорти и пејн килер ќе можа тогај..

Одговара?

Дечки ваке, имам ја екипа моја имамо и мие термин од 6 саат. Очигледно нема 12 душе од форумов, па ако сакате да изиграмо мие 6 душе против вас 6мина што ќе се состаете од форумов па нареден пут ќе си терамо по старо 12 од форумов, глеам и Шорти и пејн килер ќе можа тогај..

Одговара?

Идеава одкако ја напишав ја избришав :) Значи тоа и ја помислив, да играме ние од форумов против твојот тим. Терминов е топ, да го чуваме.

Балисти отишол у Албанија.
Ние би играле : Јас, Тони, Марли, Д Малиот, Џастин + еден (Кај е Ставре, да не го киднапирале некаде:icon_lol: ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom