Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес нема да дојдам, за жал, Јузери еве имате предноС.

А за во сабота, ќе пренесам на момциве, па се надевам се гледаме, различна смена сум од остатокот од играчите, така да сеуште ништо не можам да гарантирам.

п.с. Чирлидерки, ќе натераме неколку колешки да дојдат ваљда.
Јас ете ќе си викнам една за мене да навива :)
Освен ако не заглавиме некаде на алкохолизација.

А во ред ли ќе биде јас таму да задоцнам... пример да дојдам накај 7 или 7 и нешто вечер? Ама сакам да играм после :):):)
Ме испровоциравте, мораат јузерите денес да победат :)

Денес нема да дојдам, за жал, Јузери еве имате предноС.

А за во сабота, ќе пренесам на момциве, па се надевам се гледаме, различна смена сум од остатокот од играчите, така да сеуште ништо не можам да гарантирам.

п.с. Чирлидерки, ќе натераме неколку колешки да дојдат ваљда.
Јас ете ќе си викнам една за мене да навива :)
Освен ако не заглавиме некаде на алкохолизација.
Тончи бачко не зезај, кажи што е проблемот и дали може да се среди некако да играш. Нели гледаш дека јузериве се мобилизираат. Без расен голман како тебе, постои опасност да не ги победиме толку убедливо. Има шанса да дојдеш?

А во ред ли ќе биде јас таму да задоцнам... пример да дојдам накај 7 или 7 и нешто вечер? Ама сакам да играм после :):):)
Ме испровоциравте, мораат јузерите денес да победат :)

Прашај си ги јузерите, од нивна играш :)

Со мене е секако во ред.
Еми ај нек се будат, нек одговорат :) :pos:

абе а вие почињате шарп точно во 15 за 7 или ја тераме македонштината, каснење малку... па почнување 7 или 7 и 15? :pos:

Друже, не е уопште проблем ако касниш, али битното е ние јузерите да си иаме добар договор околу мењањето на гол и влегувањето во игра на нови играчи. Да биде точно на време и ферски...

Друже, не е уопште проблем ако касниш, али битното е ние јузерите да си иаме добар договор околу мењањето на гол и влегувањето во игра на нови играчи. Да биде точно на време и ферски...
абе не ми е тоа мене проблем :wink: секако многу сме и треба да има место за секој така ли? вечер победуваме мораме, ајде :)
идам ја најкасно до 7 и 15... зашто од 6 имам проба па ќе мора да вежбаме 4 песни.. ќе видам што побрзо да ги завршам па да наминам одма... како и да е вечер се глеаме... вечер СМЕ ПОБЕДНИЦИ!!! :pos:

Ќе губите ко грчка,германија и швицарска на ова европско првенство.

И со Тончи и без него :)

Ќе губите ко грчка,германија и швицарска на ова европско првенство.

И со Тончи и без него :)
кој ти рече?? јачи сме ние беее :) хахаха
него пиш на мсн бе швајцар, ми требаш!

И ја доаѓам ко што кажав, да си потврдам.

:pos2: позади има фластери да ви играме...човек на човек па ќе видиме после кој ќе тепа....
....маарко сите ќе браниме по малку така е договорот :helou:

:pos2: позади има фластери да ви играме...човек на човек па ќе видиме после кој ќе тепа....
....маарко сите ќе браниме по малку така е договорот :helou:
Нема проблем. Фала богу тоа дека нема да има исклучоци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom