Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може.

Да купиме ако сакате утре, па ќе се раздолжиме во недела.

Башка, сега го имаме и ѕверот Тончи на голот, а не некој голман со раце шпагети кој си дава 2 автоголови.

Може.

Да купиме ако сакате утре, па ќе се раздолжиме во недела.

Башка, сега го имаме и ѕверот Тончи на голот, а не некој голман со раце шпагети кој си дава 2 автоголови.
Епа супер, јас сум за, нека кажат и другите, па да си купиме една топка топка.

Него, што ако го имате Тончи, кога Пико е тука? :back:

Ќе бидам таму, како cheerleader.. ем да си го видам школото, ем да му правам друштво на Гоце, да не биде сам меѓу девојки (не дека ќе му се слоши) :pos:

Јас ке играм, секако:vozbud:

Ја шуѓурно доаѓам. (админи добро играм ќе сакате од следна утакмица со вас да играм :):):)):helou:

Ја ке играм напред, и да не слушам збор оти не се враќам. После ке излезам да игра некој друг после пак влегувам и до крај. Ама назад =)

Ииии Појол, најистурен си ти во нападот а? Хихи:)

Доаѓам во недела ке падне добра утакмица.А кој се тренерите и да бе кој ке биде судија овака ако нема судија ке се утепаме :)

ацид фала што не ме стави у ниеден состав:pos2::pos2: сеа за кого ке играм:pipi::toe:

И јас сум за нова строго кајганџиска топка...кој е во можност нека купи...добива пари од нас...

ацид фала што не ме стави у ниеден состав:pos2::pos2: сеа за кого ке играм:pipi::toe:
Абе друже, од наша играш. Ама наместо Cyber Knight сум те пишал како Cthulhu^. Корегирав сега! :)

Него кај има фудбали асални? Да тркнеме да зееме денес?

од мене имате пари за фудбал, добра идеја..фудбали имас у спорт лајв у наик и у адидас у гтц многу добри докај 1 500-600...

Acid, што бидна со твојот фудбал?

Јас ако успеам да стигнам до тогаш,ќе бидам чирлидер:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom