Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако идам на одмор во понеделник, доаѓам и ја сигурно ! :)

Ако идам пак во недела, have fun boys and girls ! :)

Ако идам на одмор во понеделник, доаѓам и ја сигурно ! :)

Ако идам пак во недела, have fun boys and girls ! :)
ВОЛК, ВООООЛК, ВОООООООООООООЛК....
И кога навистина стигна волкот, никој не му веруваше на малото офчарче, и волкот се нагости со стадото.

Јас, еве се пријавувам да дојдам, штом Батистута доаѓа, морам и јас да дојдам. Недела од 6 отприлика, така???

Еј луѓе,може еден предлог??Да се собереме "фудбалери кајганџии'' ама UNDER 16. може да отвориме нова тема??

ВОЛК, ВООООЛК, ВОООООООООООООЛК....
И кога навистина стигна волкот, никој не му веруваше на малото офчарче, и волкот се нагости со стадото.

Јас, еве се пријавувам да дојдам, штом Батистута доаѓа, морам и јас да дојдам. Недела од 6 отприлика, така???

А да ми го објаснеше твојот пост и тоа зашто ме цитираш ....? :)

СИ бил еден офчар....
....волк волк....
....сите дошле а волк немал...x2
после тоа...волк волк.... никој не дошол а јагне не останало :)

....се вратил тажен....
....не лажи....

Освен ако не се поклопи кајганџискиот натпревар со оние кои ќе ги играме на турнирон у Припор, и јас сум сигурен за во недела.

Освен ако не се поклопи кајганџискиот натпревар со оние кои ќе ги играме на турнирон у Припор

Не се поклапа, слободни сме. Заслужен одмор после победата над фамозниот Отпад “Баки-Шлаки“ :pos2:
Така да се глеаме недела у ЈБТ :olee:

Колку пати си кажал дека идеш = колку пати си дошол.

Уствари,неравенка е тоа

Колку пати си кажал > колку пати си дошол.

Само не пцуј и овај пат, оти топката не е крива. :nenene:

Koга сме кај топката...дај нека донесе некој асална топка, минатиов пат ептен ветрушка беше.

Го пишав времето и местото на одигрување во насловот.

Да ве потсетам само дека за пријавените кои нема да дојдат (и со тоа ќе поебат атмосфера) следува бан од 7 дена.

За сега пријавени:

Играчи:
1) Acid
2) Мистичен
3) Крејзи Појол
4) Mac))
5) Ѕвер
6) Гардиан
7) Cyber Knight
8) Urban Mover
9) Скарфејс34
10) Серпико
11) Zemzela
12) Батистута
13) Тончи
14) Cthulhu^
- маарко
- суперхик
- SCORPIO_20?

Навивачи:
1) Emma
2) Точкест
3) Крејзи ин Лав
4) Анастазија

Почеток:
Недела, 18:30 - игралиште на гимназија ЈБТ.
Бидете таму најдоцна до 18:10!

Кладба:
Се игра во пиво. Пивото го обезбедуваат поразените веднаш по завршувањето на натпреварот. Пивото се пие на клупите карши игралиштето.

Можни состави:
Админи: Acid, Мистичен, Urban_Mover, Tonchie, Serpico, Cyber Knight, Mac))
Јузери: Батистута, Zemzela, Ѕвер, Гардиан, Cthulhu^, Крејзи Појол, Скарфејс, Скорпио.
rusijaspanijaya4.png

Игра:
Натпреварот се игра со 6 играчи во поле (5+1). Дозволени се неограничен број на измени, така да не се секирајте - сите ќе играте што ќе дојдете. Составите погоре се само евентуалните почетни играчи кои треба да се носители во екипите на јузерите и администраторите. Се играат две полувремиња по 30 минути.

Губат:
Јузерите :)

НЕКА ЗЕМЕ НЕКОЈ АСАЛНА ТОПКА!

Koга сме кај топката...дај нека донесе некој асална топка, минатиов пат ептен ветрушка беше.

И така не плаќаме за да играме, предлог: Сите по 100 денари и да си купиме една ’’наша’’ топка, ке ја држите Ти или Ацид, оти секогаш сте на натпреварите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom