Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирај сајбер, и другата сабота играме :)

Тончи е за пофалба, одлично изигра. Долфин стандардно добар на голот.
Димчеј изненади со креативноста во играта и асистенциите :)

Натпреварот беше повеќе егзебициски. Прво водевме 4-0, па почнавме курташак да си играме. Немаше никаков жар во играта. На крај ни се повреди Долфин, ние загубивме здив, јас излегов на кратко за да се напијам вода, ни дадоа 2 гола и завршивме 5-7 мислам :)

Не се секирај сајбер, и другата сабота играме :)

Тончи е за пофалба, одлично изигра. Долфин стандардно добар на голот.
Димчеј изненади со креативноста во играта и асистенциите :)

Натпреварот беше повеќе егзебициски. Прво водевме 4-0, па почнавме курташак да си играме. Немаше никаков жар во играта. На крај ни се повреди Долфин, ние загубивме здив, јас излегов на кратко за да се напијам вода, ни дадоа 2 гола и завршивме 5-7 мислам :)

со оглед на тоа што немав играно фудбал можеби цела година :kesa: не беше лошо следната сабота боље ке биде :helou:

Мислам дека сте изгубиле затоа што Ејсид сејдиу искочил да се напие вода. :(

Сепак, не тагувајте. Се надевам дека од следната утакмица ќе можам и ја да ве дружам. :)

За следната се пријавувам и јас....ако има место нормално....ако нема...ке дојдам да гледам...ке биде жустро хахаха....:helou:

Мислам дека сте изгубиле затоа што Ејсид сејдиу искочил да се напие вода. :(

Сепак, не тагувајте. Се надевам дека од следната утакмица ќе можам и ја да ве дружам. :)
леле лижењеееее. ц ц ц ц. аман, имајте усул. и на нив им е незгодно :( ем, флеки ви остануваат на вас.

За следната се пријавувам и јас....ако има место нормално....ако нема...ке дојдам да гледам...ке биде жустро хахаха....:helou:

нема подобар тандем од мене и тебе, и ја ќе присуствувам следната, би сакал во најсилен состав да излеземе:cug:

Ако има место,рачунајте на мене како столб во одбраната

Kako ide za igranje nadvor :(
dajte zlatno JBT pocna letoto :):)

Значи Ејсид, насловов на темава е стар, или повторно ќе се игра оваа недела на исто место во исто време .?:)

Чекам одговор, за да знам дали да молам по дома за да ме пуштат. :)

Значи Ејсид, насловов на темава е стар, или повторно ќе се игра оваа недела на исто место во исто време .?:)

ОМФГ кој дошол пак на темава.
ВОЛК, ВОЛК, ВОООЛК
И офчарчето на крај никој не го ебеше 2%.

Времето е различно, а денот и местото се исти.
Значи: Сабота, Форца Мобимак, 16:00 [почеток]. Ама бидете таму најдоцна до 15:50!
Насловот на темата е променет, за да нема забуни :)

ќе бидем таму :helou:

Времето е различно, а денот и местото се исти.
Значи: Сабота, Форца Мобимак, 16:00 [почеток]. Ама бидете таму најдоцна до 15:50!
Насловот на темата е променет, за да нема забуни :)
Мала промена другари, терминот е од 16:00, не од 17.

Значи бидете во 15:30 таму! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom