Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја сум буден и спремен кај да е за 10 мин искачам од дома :vozbud:

Колку треба да земеме за терминот ?
* информација

Еј сеа гледам за фудбал :tapp: а така ми се играше :cry: ништо ај нареден пат ваљда ќе стигна да видам порано...со среќа дечки,чекам позитивен резултат...минимум реми :pos:

Ги тепавме Он,нет а имаше и една утакмица со мешани состави
Се истрчавме и убаво си пројдовме :smir:

Браво дечки само напред така.....ех како не сум поблиску до Ск па да изиграм и јас некоја утакмица.....

Утре (сабота) ќе играме пак со Он.нет во Форца Мобимак. Точно време не знам сеуште, ќе го пишам во текот на денот. Пријавувајте се, треба бар 6-7 души да бидеме. Сакаат да ни се реваншираат за минатиот пат, па мора да имаме солидна екипа. :) Мистичен, Скорпио, Урбан, Сајбер, Кајк, Тончи? Играте? Други?

Јас сум на работа утре :( ај ќе гледам што порано да завршам, мада пред 12, тешко.

Утре (сабота) ќе играме пак со Он.нет во Форца Мобимак. Точно време не знам сеуште, ќе го пишам во текот на денот. Пријавувајте се, треба бар 6-7 души да бидеме. Сакаат да ни се реваншираат за минатиот пат, па мора да имаме солидна екипа. :) Мистичен, Скорпио, Урбан, Сајбер, Кајк, Тончи? Играте? Други?
Зависи кое време, утре сум на свадба кај Зоци. Ако е посабајлечки ко прошлиот пат одговара.

Терминот е закажан за во 19:00 во Форца Мобимак.
Бидете таму најдоца до 18:50!

Ајде, пријавувајте се :vozbud:

И јас доаѓам да им одржиме лекција:)

Леле како ми се играше утре...ама ништо...нема да можам да дојдам...на свадба сум...ајде со среќа момци...и пак да победите...па наредна сабота здравје...ке играм и јас...поздрав....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom