Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде ваљда ке ми допомине ногата за наредна недела и ќе надоместам :smir: како и да е почнавме да играме нешто...акции лево десно..со он.нет беше незнам...распашана команада:toe:
п.с СЕ БАРА КАЈК ДА СЕ ЈАВИ НА ТЕМАВААААА!!!!!!:tapp::tapp:

ohoho ako se javi i on, kombinacija cyber, kajk, scorpio, acid... uhhh opasno :)

следнава Сабота во истиот термин ќе се игра пак на исто место :wink:
Најдете појачување подобро :)

Ајде, следуваат пријавувањата на Кајганџиите:
- Acid

ајде ваљда ке ми допомине ногата за наредна недела и ќе надоместам :smir: како и да е почнавме да играме нешто...акции лево десно..со он.нет беше незнам...распашана команада:toe:
п.с СЕ БАРА КАЈК ДА СЕ ЈАВИ НА ТЕМАВААААА!!!!!!:tapp::tapp:

добро бе друже, немојте вака агресивно, нали овај...:smir: хаха

нема везе, ја сакав минатата недела да се пријавам ама ко да немаше место па си реков батали....

иначе би играл оваа недела ако може, ми се прави една добра утакмица, поготово во коминација со старите непријатели/противници ...:pos2:

каква недела бе, нели сабота...што е ова дезинформации:pos2:

е фала богу ми текна де, да не ми кажеше земзела немаше да видам, сум се заучил.....:tapp:

да де сабота:pos2: а бе брат се изгуби вака масакар ќе прајме у сабота каков тандем сме :vozbud::vozbud: и замисли ги урбан и скорпио позади нас, ацид во шпицот и даре со своите проектили лелелеле:vozbud::vozbud:

е да, се изгубив малце, али не се секирајте парче ќе праиме :vozbud:хехе нема многу да ни треба да се уиграме, све профи сме :pos2:

Јас потврдувам учество, присуство, односно играм :vozbud

П:С: НЕМА ДА КАСНАМ !

- Ацид
- Сајбер Најт
- Скорпио
- Кајк

... Други? :)

И Јаааааааааас ќе играм, ама овојпат наспан и спремен за играње. Барем се надевам :)

- Ацид
- Сајбер Најт
- Скорпио
- Кајк
- Tonchie

... Други? Бати? Мистичен? :)

Во сабота не е пикникот во Миладиновци? Ќе стигнете до два ипол во Центар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom