Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито и од мене! Интересен натпревар со (пре)многу голови. Ние игравме во Состав:

Боргот (гк, ама се мењаше) (1 гол)
Бушав (1 гол)
Терминаторот (1 гол)
Реал Мадрид (1 гол)
АнтиЈуве (1 гол)
Хамер (5 гола)
--------------------------
Ирон Лион Зион (резерва)

пс. одбраните на двете екипи - дрва :pos2:

јееее:je:знаев дека ќе победите:je:

Еве и јас се прибраф дома.
Дека одбраната беа дрва, нема врска, Скорпио беше одличен, колеше све живо диво пред мене. Јас би го прогласил него за Мен оф д меч.
Сепак убав натпревар.
Ацид ме споредуваше со клупа, а мене у глава ми се вртеа слики од кревет :pos:

Ацид ме споредуваше со клупа, а мене у глава ми се вртеа слики од кревет :pos:
Ма не те споредував, не си ме сфатил :pos:
Реков: "Да ја ставиме клупата на гол ќе одбрани повеќе топки" :pos2:

E да бе сеа, откако победивме сите сакате : ))))

Кога бевме у лузерска форма нигде ве немаше : )

Јас ако играм ке играм од блогерите, барем ке имам поголема минутажа.

Честитки за победата , честитки на моите соиграчи , добра игра, отворена и со мн голови ,. Што се должи на нашиот голман, очигледна деконцентрација али во задните моменти од мечот покажа зошто е на гол,
Во мечот имав мал конфликт со Ејсид(Мац), бидејќи води инает, а јас го молам и терам да седи напред, мислам дека тој даде половина од головите и више, ако не сепак супер играше, Урбан, дезорентирано, но солиден беше, ми даде мн, топки ја изгубил цврстината во игра, Мистичен, промаши мн, топки но даде и клучни голови за одржување на разликата, мумијата беше замена, додека Сајбер, повреден не го даде максимумот, а јас мислам дека бев на ниво на задачата, кратев топки , шутирав дадов гол, асистирав и се остало :vozbud:

Ми беше мило за одвоеното време
Се гледаме наредна недела

Четитам за победата...влеговте во форма а :je: јас од објективни финансиски причини неможев да дојдам...се надевам дека за наредната ќе бидам во можност да помогнам :smir:

ајде ваљда ке ми допомине ногата за наредна недела и ќе надоместам :smir: како и да е почнавме да играме нешто...акции лево десно..со он.нет беше незнам...распашана команада:toe:
п.с СЕ БАРА КАЈК ДА СЕ ЈАВИ НА ТЕМАВААААА!!!!!!:tapp::tapp:

Не играв јас со Он.Нет, иначе сигурно би било др, приказна :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom