Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У 11-ти Октобер многу тешко дека има, а у Рибар се наоѓа по нешо бе али термините се отров:))))

се јавив. чоекот ми рече треба да ја земе тетратката и за неколку мин ќе ми јави шо имало слободно. ај да видиме :vozbud:

во Сабота слободни термини има во 13, во 14 и во 23 часот

според мене 14 е најприфатливо, има време да се наспиеме а башка вечерта ни е слободна. изјаснете се!

Ама сеуште се поставени балоните, така да би изгинале ако играме периодов:))))Ај да проверам прогноза за викендов:)

Ама сеуште се поставени балоните, така да би изгинале ако играме периодов:))))Ај да проверам прогноза за викендов:)

не зезај далеку е од жешко времево

башка еве ти прогноза за во Скопје во Сабота

http://macedonian.wunderground.com/global/stations/13588.html

од 8 до 3 степени :nesvest:

Мене ми е муабетот дека најверојатно нема да паѓа дожд:)Пошо 3 степена и не е толку лошо... Али и то шо викаш, зашо да ризикуеме, сите сме нестрпливи да се докажеме на терен:)

Топ,мене ми одговара терминов,се надевам и на другите кајганџии нема да им биде проблем....па да изиграме

Ај Гугл.мапс скриншот, плз.
Инаку доаѓам, таман иам време да одморам дома малку, да дремнам, и да дојдам, попат да дрмнам еден енерџи дринк, за да можам да ја гледам топката.
Прогнозата е дека до сабота ќе ми се оправи ногава. Денес ми е веќе подобра. Се надевам нема да се дозовлува толку многу шутеви на мојот гол овојпат.

Се надевам нема да се дозовлува толку многу шутеви на мојот гол овојпат.

Па таман Mac)) ако дојде:) Плус тоа, не е работата само дефанзивците да спасуваат, треба и оние кои се поофанзивни да покриваат многу подобро и поактивно ако сакаме да бидеме сигурни дека ќе победиме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom