Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј стварно, еве и да се собереме 10-12 луѓе, дајте до 13:00 сите да бидеме таму, пошо ако не играме барем 2 x 30 ич не ни размислувам да доаѓам...

Бидете утре најдоцна до 12:45 на игралиштето :)

А шо, демек ако имаат во 14 договорено, мора тогаш да почнат? Па не е ова балон, ќе почекаат пола-саат ако треба :pos:

Е па добро, ај ваљда скрпивме 12 луѓе:)

Do 19:00 denes ako ne se sobereme 12 dusi ( ja se otkazuvam )

Ја и вака и така откажувам...принуден сум....поради грипот..пак ме фати по кој знае кој пат...ке збеснав веќе...ама тоа е...:toe:

ако немате играчи еве и ја ке дојдам , ако има место нормално.

Ја ке се пријавам, се надевам ке има доволен број, ако не ништо :vozbud:

Јас се пријавувам.
Не идам у сектор, футбал е побитно.

Момци, знам дека е прилично реторичко прашањево, али имаме топка, така? Иначе глеам дефинитивно сме се собрале 12, веројатно дури и повеќе, само се надевам дека никој нема да заебе и да не се појави...

сите ке се појавиме ке изиграме добро фудбалче ке пиеме пиво после и се ке биде топ:baeh:

Luge valda mene ne me broite u igraci so ke igraat. Se nadevam deka ste se sobrale

Имаме фудбал, ама некако не е баш најдобар... И не е напумпан.
Нека земе пумпа некој ако има, обавезно!

Гардијан, не те броиме тебе, уживај. Одамна си отпишан поради твојот „ултиматум“. И нема потреба да се пријавуваш на наредни утакмици. Услови од типот „соберете се до 19:00 или се откажувам“ ни Бекам не поставува. Ебате лингурот. Тончи од Миладиновци може да дојде без да каже збор, ти некои услови ќе поставуваш до кога требале сите да се пријават. Ако не ти се игра, не ја оптеретувај темата со глупости само.

Времево е џам иначе! Бидете на игралиште до 12:45! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom