Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Плави :
_Ghost_
Cyber
Acid
Saeta Rubia
Urban_Mover

Црвени:
Kaiser
lazzy^
Supervisor
alek-stuki
Cthulhu^
The Dude
Левак
Кифла

Дечки уште Џеко да потврди и таман сме, можеме да се измешаме ако кај плавите фали играч и ќе имаме една замена :). Ако Џеко откаже ќе има едно место слободно.

Ако не сум во право корегирајте ме да не бидам јас пе**ер па да личи дека јас одлучувам кој ќе игра :).

Се договоривме сите колективно ќе се договараме за местата :).

Плави :
_Ghost_
Cyber
Acid
Saeta Rubia
Urban_Mover

Црвени:
Kaiser
lazzy^
Supervisor
alek-stuki
Cthulhu^
The Dude
Левак
Кифла
Skech

9 црвени а ?

Да се префрлам кај плавите јас или?

Не, ти седиш кај нас :).

Договорете се сакате со една или со 2 измени да играме. Да затвараме листа или не? Ако имаме премногу луѓе пополека ќе почнат да се откажуваат, имајте на ум :).

И Шурикен треба да се изјасни до вечер :).

плавите се сега за сега помалце да почекаме до утре вечер да видиме како ке се соберат ако останат како што се ке се измешаме и ке играме.

Бојз анд гирлз:icon_lol: Овој пат нема да можам да играм,полагам наредниот ден поради тоа не сум во можност. Така да има место за од кај плавите.
Плави продолжете ја серијата која ја започнавме(y)

Ќе одмарам јас и овој четврток уште не ми е ок ногата. Ако има потреба од човек можам да дојдам како голман.

Уште колку играчи ви фалат???

Утре ќе знаеме тешко веќе денес некој да пише :). Чим попуниме од стандардни ако има место доаѓате вие по ред како сте се пишале на темата.

Дечки, колку што разбрав, не знам дали е точно ова, во четврток во Форца салата ќе иделе Џибони и Влатко Стефаноски. Па ако сакате пред утакмица можеме да појдиме да го проследиме концертот и од тука на фудбалче.:)
Кој е за?

Едит, заборавив да напоменам, влезот е слободен и ова почнува од 20:00 часот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom