Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф едвај чекам да почне пресметкава ќе биде интересно, сега на трева ќе има и клизачи :icon_mrgr:

Уф едвај чекам да почне пресметкава ќе биде интересно, сега на трева ќе има и клизачи :icon_mrgr:
Вас само KIFLA може да ви го спаси г'зот, иначе мислам дека ќе го јадете прописно.
Како и да е, потсетете го да дојде порано, пошто знае да касни и по пола саат :)

Вас само KIFLA може да ви го спаси г'зот, иначе мислам дека ќе го јадете прописно.
Како и да е, потсетете го да дојде порано, пошто знае да касни и по пола саат :)

Хахаха баш тоа се деси минатата недела закасни 10 минути мислам xD

Хахаха баш тоа се деси минатата недела закасни 10 минути мислам xD
Кои јас морав да ги бранам!:D:pos:
Клизачи ако ми праите предурепдете ме пред тоа...да си знам да глумам:icon_mrgr:

Почнав да го чувствувам притисокот :cautious: Провокацииве од Ејсид се виновни за тоа.Сега имаме товар на грб.Тој очекува да ги утепаме,ако не се случи тоа тогаш ќе го јадеме.
:D

Јеботе како волци сме треба малу посмирено да не не банира сите Ејсид :pos:xD

10 сме ние 11ти ќе треба да биде...

Ако дојдат сите како што се најавени тогаш ќе бидеме 18 луѓе... интересно :D

Епа тогаш 11ти играч, сакав да кажам ко вие што некад викавте Клиши дека е 12ти играч за опозицијата :icon_lol:

Ејсид очекуваше и првата да не утепаат ама искочи обратно :D
Мораше да ви попуштиме првата, за да играте и понатаму... Ако ве убиевме првата, тогаш никој немаше да има мерак да игра понатаму :)

Сега кога гледам дека имате мотив на ниво, се вратив за да ви го одземам.

Ау, сум почнал да звучам како Scorpio_20 (ако го познава уште некој од новиве...) :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom