Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа дечки чим ви одговара на сите во 4,тогаш јас откажувам.
Нема да можам бидејќи сум до 4 на факултет.

Да не искочи дека ќењам, ама 4 не е малце касно за игралиште без рефелктори?
Спомна некој дека тоа кај Беверли било со рефлектори зашто неможе таму и малце покасно за да може сите да дојдат?

Зашто во беверли никад нема да најдеш место.
П.С и во Студенски и во Карев и во Братство има рефлектори.
Незнам кај прочита дека игралиштата што ги предложив немаат рефлектори?
RussianKid, до 4 30 ако можеш да стигнеш ке помериме термин, не е проблем. Еве и 5 нека биде.. Мене ми е сеедно кој ќе биде тајмингот.

Зашто во беверли никад нема да најдеш место.
П.С и во Студенски и во Карев и во Братство има рефлектори.
Незнам кај прочита дека игралиштата што ги предложив немаат рефлектори?
RussianKid, до 4 30 ако можеш да стигнеш ке помериме термин, не е проблем. Еве и 5 нека биде.. Мене ми е сеедно кој ќе биде тајмингот.

ОК незнаев дека има рефлектори на игралиштето кај Гоце, ако има тогаш ок е

Значи Студентски дом како што рече Сајбер плус тука алтернатива е форца можеме и раат термин да резервираме... А за врнење нема да врне...
16:30 Студентски Гоце во Тафталиџе ќе пишам да се стави ова во наслов кој дојде дојде ќе се комбинираме таму.

Значи Студентски дом како што рече Сајбер плус тука алтернатива е форца можеме и раат термин да резервираме... А за врнење нема да врне...
16:30 Студентски Гоце во Тафталиџе ќе пишам да се стави ова во наслов кој дојде дојде ќе се комбинираме таму.

Kако бе кој дојде дојде??ДАј нека кажат кој ќе игра сега и дали е ова официјално за надвор?

Поделени сме како не. Црвени - Плави.

1. Вори
2.Инзаги
3._Ghost_
4.RussianKid
5.El_Matocho
6.Сајбер

7. Supervisor
8. Cthulhu^
9.Levakot 1985
10.gade
11.Топче
12.NomoregameS

13.KIFLA
14. Ханибал
15.The Dude

Само нека потврдат сите.

Не се делиме уште од сега? Oкејз :)

Ја викам уште од сега,зошто после ја гарантирам никој нема да сака да се мењава!!И ќе има приказни зошто ја да не играм зошто он најубаво мирно да се договориме тука(мое мислење)

Ти читаш бе назад или само последна страна поделени сме уште пред 2 дена... Таа листа се надополнува.

Поделени сме ама треба да потврдат сите дека доаѓаат на бетон да играат пошто некои беа само за сала.
и Кифла или Д Дјуд(ако е истиот дечко што бранеше минатиот пат) од наша пошто немаме голман :D

Ти читаш бе назад или само последна страна поделени сме уште пред 2 дена... Таа листа се надополнува.
Па затоа што се надополнува кај ќе играат овие +3 ??Во плава во црвена екипа,јас убаво си читам ама изгледа ти лошо пишуваш :D

КIFFLA е голман, така да логично е дека ќе биде во тимот на црвените.

Па затоа што се надополнува кај ќе играат овие +3 ??Во плава во црвена екипа,јас убаво си читам ама излгеда ти лошо пишуваш :D

Не него ти не ни читаш назад има уште тројца што рекоа дека ќе доаѓаат и треба да се направат три екипи. Денес како што знам е понеделник такада сигурно до четврток некој ќе откаже или ќе се допише на листа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom