Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде на Мац пишете му да им даде играч на плавите и готови сте, бидна :D.

И Mummy рече ќе игра пишете му пп да го потсетите :).

Пс. Ни се иде со Џеко да ве гледаме :D.

Ајде на Мац пишете му да им даде играч на плавите и готови сте, бидна :D.

И Mummy рече ќе игра пишете му пп да го потсетите :).

Пс. Ни се иде со Џеко да ве гледаме :D.

Ама и топката не ја заборавај. :)
Мене најмногу ми одговара 1500, пошто до тогаш сум на работа.

@Кајзер и Џеко
Ако нема играчи, а ви се доаѓа, бранете. Не мора да правите нешто спектакуларно, само седете на гол. Само како предлог, вие најдобро си ја знаете состојбата.

Ама и топката не ја заборавај. :)
Мене најмногу ми одговара 1500, пошто до тогаш сум на работа.

Ќе ја зеам и топката у кола ми е ама договорете се кој термин, инаку јас и Номоргејмс ќе ве гледаме ако не е времето ептен катастрофа со дожд :).

За бранење не гарантирам слаб ќе бидам а Џеко едвај оди така да тешко од нас повеќе од гледање :).

Не не момци..ќе дојдам да гледам ,нема теорија да играм,не можам да стојам на ногава...кривам опасно,јас и Kaiser ќе бидеме коментатори на дербиво утре,дај боже да се соберете и времево да не биде КРШ!:D

Црвени:
1. Cthulhu^
2.The Dude (GK)
3. Russian Kid
4. Supervisor
5. POWER-MKD
6. DE BUS
Плави:
1. Gade
2. Xak
3. Blue Army
4.gade's friend
5. Cyber Knight

Кажувајте сеа важи ли истиот термин да не ви откажат пола ако го смените во последен момент, треба да си планираат луѓето (јас исто) :).

Ќе биде паметно да почнеме порано од 16:00, да не не' фати дожд, башка Supervisor на пример не може тогаш.

Ќе биде паметно да почнеме порано од 16:00, да не не' фати дожд, башка Supervisor на пример не може тогаш.

Ама брзо договарајте да не биде пола да откажат ради сменет термин :).

И да да ме упатите за локација кај ќе играме,пошто појма неам каде е ова медицинско:pos:

Е па брат, мене све ми одговара, не сум јас проблемот. Russian Kid, ќе се најдеме у Центар и ќе идеме натака заедно, не се секирај за тоа.

Ајде се договоривте :D, е сеа пишете му на Acid да ви го смени насловот со терминот за да не се збунат другите што сеуште не виделе или не ја прочитале последната порака :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom