Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гхоуст ај потврди дека имаме фудбал пак :)

Ја ипак мислам дека Сајбер ќе ве реши не пишува многу психички се загреа црвени пазитесе!!! :D
--- надополнето: Oct 12, 2011 11:16 PM ---
Пс.Ако може некој да донесе мало завојче Вори да санира повреда.Децкото ви се заблагодарува унапред!!!:)

Сајбер најде тактика да не се лизга у сала :vozbud:
П.С Мислам дека имам завојче ќе пишам за сигурно коа ќе се вратам од факс, ме мрзи да барам сеа у ниедно време o_O

Чим такви тактики ни спремате со Сајбер, а го носам со кола намерно ќе каснам :sneaky:. Може за второ полувреме ќе стигнеме ама не гарантирам :D.

Се најавува мечов како битка на титаните а :icon_lol: Ќе има пренос по телевизииве? :icon_mrgr:

Па сеа ми даде идеја да ви направам кратки клипчиња со мобилниот и да отвориме посебен Јутјуб канал :icon_lol:. Ама денес нема да ме има мене ќе пукнам од мака :mad:, вие ќе станете ѕвезди а јас на трибини, не е фер :D..

Пс. Кој ми е на пат може да го соберам со кола, иам 2 места, правец Влае накај Центар.

Еј земете апарат не се заебавајте. Мене не ми е у функција иначем ќе го земев.
--- надополнето: Oct 13, 2011 1:23 PM ---
уууууу....Затишје пред бура :)

Луѓе изигравте? Помина некео време нема никој да пише кој тепал.. колку завршило а и некоја слика да стајте да видиме што фудбалери сте :P

Прв фидбек од утакмицата пошто морав порано да си дојдам другите останаа на пиво, тепавме ЦРВЕНИТЕ 4:3.

Водевме 3:1 ама во одбрана малку бевме килави. Моите нема да признаат ама јас не играв и се осети :D. Убаво ми рече Инзаги ќе видиш сеа послаби ќе бидете без тебе у одбрана (фала брат фанта од мене :D).

Добивме стален голман Киффла што е супер, супер бранеше дечкото ама мислам за две -три утакмици ќе биде топ, само да дојде у форма а јас пред гол да видам кој ќе ме помине :sneaky:.

Имавме црвените едно 8 супер шанси ама дел не се снајдовме најдобро а најголем број Гоуст ненормалниот ни ги одбрани :eek:. Имаа и плавите едно 4 убави шанси ама им ги одбранивме, дел со голман дел им блокиравме шут :).

Првиот гол на Џеко од страна беше класа ама и плавите дадоа ист таков ;).

Одлична борба ама следен пат на трева играм и јас па ПЛАВИ пазете му се :sneaky:.

Честитки до сите а ние црвените мора поферски да се менуваме следниот пат пошто Џеко скисна на клупа :).

Ајмоооо ремет :ROFLMAO:
Јеботе ај нареден пат ќе ве тепаме изигравме добар фудбал а новите играчи ни е супер посебно ми се свиѓаше како играше Урбан Мастер(мислам дека вака се викаше).Честитки до црвените ама овој пат не бевте бољи!!! :)

Не ги земав магичните патики од минатиот пат со кои бев изненадувачки стабилен во салава, ама во балон дефинитивно ќе го поправам лошиот впечаток. Со Urban Mover и секогаш одличниот _Ghost_ во екипата на плавите, тешко дека некогаш пак ќе ги победиме убедливо :) Ајде да закажеме термин уште од сега.

Урбан Мастер :pos::pos:
Ја веќе не пијам пиво после утакмица.
Многу ни иде муабетот, среќа на ракија што не преминавме.
Ајде добра ноќ.

П.С Одлична утакмица, честитки за победата ЦРВЕНИ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom