NO WAY!Може да размислиш за голманска кариера.![]()
Поарно Каспер ставете го...=)
Се шалам не дека сум слаб на гол,едноставно не ми е тоа целта ,не можам да седам на гол,не за друго на некоја корна ќе улетам у напад!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NO WAY!Може да размислиш за голманска кариера.![]()
NO WAY!
Поарно Каспер ставете го...=)
Се шалам не дека сум слаб на гол,едноставно не ми е тоа целта ,не можам да седам на гол,не за друго на некоја корна ќе улетам у напад!![]()
Треба да направиме една Google+ или Facebook група, полесно е за договарање.
Ете гледате паметен човек...не озбилно,ако може четврток ТОП,ќе формираме екипа ,јас идам четврток сигурно...ајмо људи...може?За кога е договорот?
Четврток можам да дојдам ја а веројатно и номорегамес (а.к.а. Џеко) ќе дојде тогаш така да би комплетирале од кај црвените екипа.
Треба да направиме една Google+ или Facebook група, полесно е за договарање.
Брат не се малку 24 саата пауза...ти кажувам зашто следам од ден на ден како оди опоравувањето..верувај има многу разлика...ако одговара четврток океј...ако не одговара кажете...(за другиве зборам).А што ви мењава еден ден разлика бе?Доброто е што во вторник ќе бидеме сите одморени и наспани,за разлика од четврток кога ќе се влечеме сите од факултети уморни и станати од сабајле.
Не е проблем,како и да се договорите така.Ќе играм во секој случај.
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:46 PM ---
Скаран сум со фејсбукот подолго време,така да еве преку Инзаги ќе дознавам што ќе одлучите.
А што ви мењава еден ден разлика бе?Доброто е што во вторник ќе бидеме сите одморени и наспани,за разлика од четврток кога ќе се влечеме сите од факултети уморни и станати од сабајле.
Не е проблем,како и да се договорите така.Ќе играм во секој случај.
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:46 PM ---
Скаран сум со фејсбукот подолго време,така да еве преку Инзаги ќе дознавам што ќе одлучите.
Дај му ја на Кајзер или на Ghost зошто ја влагам на фб само по потреба!Направи акаунт само за Kajgana Fudbal.Туку незнам како да му ја препуштам групава на некој друг, пошто на работа немам ФБ и нема да можам да ја администрирам.![]()
Брат не се малку 24 саата пауза...ти кажувам зашто следам од ден на ден како оди опоравувањето..верувај има многу разлика...ако одговара четврток океј...ако не одговара кажете...(за другиве зборам).