Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Може да размислиш за голманска кариера. :D
NO WAY!
Поарно Каспер ставете го...=)
Се шалам не дека сум слаб на гол,едноставно не ми е тоа целта ,не можам да седам на гол,не за друго на некоја корна ќе улетам у напад!:pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
NO WAY!
Поарно Каспер ставете го...=)
Се шалам не дека сум слаб на гол,едноставно не ми е тоа целта ,не можам да седам на гол,не за друго на некоја корна ќе улетам у напад!:pos:
Кога противникот ти вика кај да играш секогаш обратно направи а јас ако вака продужат ќе им го зеам _Ghost_ па има да се сликаат после :pos:. Колку топки само им спаси :D.

Се зезам плави без лутење :icon_lol:.

Треба да направиме една Google+ или Facebook група, полесно е за договарање.
Одлична идеја :).

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ај пробајте на фејс, групата се вика Kajgana Fudbal.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јас пратив барање...Ајде уште 2 фалат дај нека спомне некој на некое другарче.. :/

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
За кога е договорот?

Четврток можам да дојдам ја а веројатно и номорегамес (а.к.а. Џеко) ќе дојде тогаш така да би комплетирале од кај црвените екипа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
За кога е договорот?

Четврток можам да дојдам ја а веројатно и номорегамес (а.к.а. Џеко) ќе дојде тогаш така да би комплетирале од кај црвените екипа.
Ете гледате паметен човек...не озбилно,ако може четврток ТОП,ќе формираме екипа ,јас идам четврток сигурно...ајмо људи...може?:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мене ми е сеедно како ќе се договорите така важно да играме :D

В

Вори

Гостин
А што ви мењава еден ден разлика бе?Доброто е што во вторник ќе бидеме сите одморени и наспани,за разлика од четврток кога ќе се влечеме сите од факултети уморни и станати од сабајле.

Не е проблем,како и да се договорите така.Ќе играм во секој случај.
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:46 PM ---
Треба да направиме една Google+ или Facebook група, полесно е за договарање.
Скаран сум со фејсбукот подолго време,така да еве преку Инзаги ќе дознавам што ќе одлучите.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
А што ви мењава еден ден разлика бе?Доброто е што во вторник ќе бидеме сите одморени и наспани,за разлика од четврток кога ќе се влечеме сите од факултети уморни и станати од сабајле.

Скаран сум со фејсбукот подолго време,така да еве преку Инзаги ќе дознавам што ќе одлучите.
Брат не се малку 24 саата пауза...ти кажувам зашто следам од ден на ден како оди опоравувањето..верувај има многу разлика...ако одговара четврток океј...ако не одговара кажете...(за другиве зборам).

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169

Направи акаунт само за Kajgana Fudbal.Туку незнам како да му ја препуштам групава на некој друг, пошто на работа немам ФБ и нема да можам да ја администрирам. :(

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Зашто на фејсбук пишете тука... Инаку мене ми одговара четврток па како ќе реши мнозинството така нека биде.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Направи акаунт само за Kajgana Fudbal.Туку незнам како да му ја препуштам групава на некој друг, пошто на работа немам ФБ и нема да можам да ја администрирам. :(
Дај му ја на Кајзер или на Ghost зошто ја влагам на фб само по потреба! :D

В

Вори

Гостин
Брат не се малку 24 саата пауза...ти кажувам зашто следам од ден на ден како оди опоравувањето..верувај има многу разлика...ако одговара четврток океј...ако не одговара кажете...(за другиве зборам).
Ти си знаеш брат,еве на другиве ако им одговара четврток нека кажат и пишете се ти и Топче и готова ствар.
Само четврток во истиот термин како минатиот да играме,покасно мислам дека нема да можам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom