Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
_Ghost_, пиши после по колку пари е од човек. И дајте да се поделиме.

Ај да правиме поделба како што сте правеле претходно.Оние кои навиваат за тимови кои носат плави дресови да играат во една екипа,други кои навиваат за тимови со црвени дресови,да играат во друга екипа :D

Дечки ај некој нека објасни од правец на Влае како да ја најдам салата? Или на нет или на гугл да ми даде линк или да се чекаме повеќе некаде во близина па заедно да идеме. Дајте предлог.

Дечки ај некој нека објасни од правец на Влае како да ја најдам салата? Или на нет или на гугл да ми даде линк или да се чекаме повеќе некаде во близина па заедно да идеме. Дајте предлог.
Фаќај 24-ка на партизанска и кажи му на шоферот ќе ти каже кај да се симнеш:)
Тоа ти е најлесна опција без да се замараш. Во близина поминува автобусот, ќе ти каже и кај да се симнеш и на каде да одиш.
Баш во расадник играте или во балонот што е кај домот за слепи лица???

Фаќај 24-ка на партизанска и кажи му на шоферот ќе ти каже кај да се симнеш:)
Тоа ти е најлесна опција без да се замараш. Во близина поминува автобусот, ќе ти каже и кај да се симнеш и на каде да одиш.
Баш во расадник играте или во балонот што е кај домот за слепи лица???

Фала друже, инаку во салата ќе играме во Расадник Кисела Вода :).

Фала друже, инаку во салата ќе играме во Расадник Кисела Вода :).

Само една забелешка од технички аспект, улицата кај што во нормални услови поминува 24 е раскопана, и автобусот моментално поминува малку подалеку од салата, да си знаеш ако идеш со автобус.Мислам дека е подобро да фатиш 4 , да се симнеш карши Тинексот и за неколку минути си кај Расадник.

А пешки од Правен до Кисела Вода може да се оди или?И кажете ми точно како да стигнам до таму.

Да, да се прави улицата каде што баш е најблиската станица кај што застанува 24-ка.
Јас би ви препорачал ако одите со 24-ка да се симнете станица после Шампионче, односно кај Макси Д маркетот. Од тука право по улицата за едно 500 метра, тачно пред сала сте :D

Само една забелешка од технички аспект, улицата кај што во нормални услови поминува 24 е раскопана, и автобусот моментално поминува малку подалеку од салата, да си знаеш ако идеш со автобус.Мислам дека е подобро да фатиш 4 , да се симнеш карши Тинексот и за неколку минути си кај Расадник.

Фала многу, тоа ми требаше :).

А пешки од Правен до Кисела Вода може да се оди или?И кажете ми точно како да стигнам до таму.
Има бајаги одење. Ќе си фатиш од Правен накај Југо дрво да одиш. Кога ќе дојдеш на раскрсницата кај Црвен Крст, ќе свртиш лево и од таму ќе цепаш километар-два и ќе дојдеш до Кисела Вода. Таму ќе те упатат кај да идеш, пошто во близина е.

Дечки ќе идам со кола кој живее од страна на Влае нека ми пише пп со бројче ќе го соберам :).

Код:
http://maps.google.com/maps?saddr=railway+station-skopje&daddr=Sports+hall+Rasadink,+Narodni+Heroi,+Skopje,+Macedonia%2FFYROM&hl=en&ll=41.983484,21.444283&spn=0.019077,0.033088&sll=41.977614,21.448553&sspn=0.009539,0.016544&geocode=FaC8gAIdkj1HASE7GhZVbFLNgw%3BFXqFgAId4TtHASmxidx92xVUEzF5rwsGjJWCIQ&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=15
Еве за преку железничка да се ориентирате :)

Aко касни Вори и ја малу ќе закаснам xD, и сега кажувајте како ќе играме? :D

Играм бе,немајте гајле.Кисела Вода сум сместен само незнам каде е салава:eek:
Едит:Салава ми била на 3 минути од мене:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom