Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фаќај 24-ка на партизанска и кажи му на шоферот ќе ти каже кај да се симнешДечки ај некој нека објасни од правец на Влае како да ја најдам салата? Или на нет или на гугл да ми даде линк или да се чекаме повеќе некаде во близина па заедно да идеме. Дајте предлог.
Фаќај 24-ка на партизанска и кажи му на шоферот ќе ти каже кај да се симнеш
Тоа ти е најлесна опција без да се замараш. Во близина поминува автобусот, ќе ти каже и кај да се симнеш и на каде да одиш.
Баш во расадник играте или во балонот што е кај домот за слепи лица???
Фала друже, инаку во салата ќе играме во Расадник Кисела Вода.
Само една забелешка од технички аспект, улицата кај што во нормални услови поминува 24 е раскопана, и автобусот моментално поминува малку подалеку од салата, да си знаеш ако идеш со автобус.Мислам дека е подобро да фатиш 4 , да се симнеш карши Тинексот и за неколку минути си кај Расадник.
Има бајаги одење. Ќе си фатиш од Правен накај Југо дрво да одиш. Кога ќе дојдеш на раскрсницата кај Црвен Крст, ќе свртиш лево и од таму ќе цепаш километар-два и ќе дојдеш до Кисела Вода. Таму ќе те упатат кај да идеш, пошто во близина е.А пешки од Правен до Кисела Вода може да се оди или?И кажете ми точно како да стигнам до таму.
http://maps.google.com/maps?saddr=railway+station-skopje&daddr=Sports+hall+Rasadink,+Narodni+Heroi,+Skopje,+Macedonia%2FFYROM&hl=en&ll=41.983484,21.444283&spn=0.019077,0.033088&sll=41.977614,21.448553&sspn=0.009539,0.016544&geocode=FaC8gAIdkj1HASE7GhZVbFLNgw%3BFXqFgAId4TtHASmxidx92xVUEzF5rwsGjJWCIQ&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=15