Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дечки кој е смисолот да плаќаме за сала ако не е трева? Тогаш можеме и на бетон беспари да играме.

Да не кварам концепција ама што има предност сала во однос на бетон?

А дечки кој е смисолот да плаќаме за сала ако не е трева? Тогаш можеме и на бетон беспари да играме.

Да не кварам концепција ама што има предност сала во однос на бетон?

На паркет се прават паради, а на бетон се прават модрици и исекотници.:)
Пак ќе кажам, ако знаете некој, резервирајте.

Да да и јас сега видов...ако играме во сала поарно надвор...не заебавајте...дај ако можеме некако за на трева.Инаку ако на сите ви одговара и сала ок...да не се бунам само јас...

Ае бе да ви еам сеа и ова ви смета.Што има врска,битно е да играме.И плус на бетон не е тоа тоа,во сала е стопати поубаво.
Ете не можел да најде балон Никола,не го дрвите сега.

Кажете сигурно,дали ќе играте или не.

Ај по еден потпис.
Јас и Инзаги играме сигурно.

Има разлика од бетон и паркет, нема муабет тука. Ајде закажувате во Расадник, доколку нема подобро место т.е на трева.

edit- Потврдено ! Играм ! :)

Абе ќе играм ама мене ми е тупо да плаќам за сала кога може за исти пари на трева а беспари на бетон. Но чим сте се договориле сите нема да откажам ама ако може некој да праша за трева за четврток би било идеално.

Јас у секој случај ќе играм.

Абе ќе играм ама мене ми е тупо да плаќам за сала кога може за исти пари на трева а беспари на бетон. Но чим сте се договориле сите нема да откажам ама ако може некој да праша за трева за четврток би било идеално.

Јас у секој случај ќе играм.
Истото...!:eek:

Сеа у сабота тројца рекоа можат да прашат за во балон. Ајде сетете се кои беа и нека прашаат, и онака сме во сабота пак договорени за фудбал.

Дајте предлози каде има балони по Скопјево па да вртиме телефони или кој може лично нека праша.

Абе сегде важно фудбал да играме,дали во балон дали негде друго не е битно ...

Форца кај студентскиот дом Гоце Делчев во Тафталиџе, во Кисела Вода кај Дом на слепи, до основното школо 11-ти Октомври кај Железничка, кај основното школо Браќа Рибар во Центар... До сабота ќе прашаме:)) Готовани едни :)

Јас сум златна резерва ако откаже некој, уште сум настинат, ама горат нозете за фудбал. :D

Форца немаат термин се им е пребукирано сеа прашав, ајде дајте телефон и на на другиве да се јавам ако има некој.

Ако не нека биде салата да не биде само јас се бунам :).

Ако има вишок,нека дојдат па ќе се менуваме.
Ајде и останативе нека потврдат и пичиме.Руското дете мислам дека е сигурен,ама добро би било да потврди на темава.

И не е битно дали е трева или сала,битно е да играме и да се дружиме,не бидите за нигде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom