Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Некој да поминува накај центар да ме собере?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M
7.Levak
Мислам тоа е тоа кај црвените(ако сум утнал некој..нека се додаде)​
Плави вие сте на потег:D
Levak ,не беше сигурен треба да потврди...

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Незнам,искрено салава мене ми изгледда колку онаа од Расадник!! :)
незнам немам играно во расадник али ако има нацртано за ракомет тогаш не е иста, зошо глеј на сликите од борис се гледа дека е исцртано само кошаркарското а тоа е доста помало

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
незнам немам играно во расадник али ако има нацртано за ракомет тогаш не е иста, зошо глеј на сликите од борис се гледа дека е исцртано само кошаркарското а тоа е доста помало
Па ако не,некој рече Форца салата имала греење таму ако не да видиме...

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
poso gleam deka iame cel tim na raspolaganje,da ne se stavam u mozaikot koa e napraen vise,racunajte me za naredniot pat osven ako fali igrac pa da doam da ne iskocam gej,kazete poso tuka sme site da si kazeme so iame:)
--- надополнето: Nov 9, 2011 4:54 PM ---
poso gleam deka iame cel tim na raspolaganje,da ne se stavam u mozaikot koa e napraen vise,racunajte me za naredniot pat osven ako fali igrac pa da doam da ne iskocam gej,kazete poso tuka sme site da si kazeme so iame:)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Друже па ти си у мозаикот,со тебе сме таман 7;)(со една замена,заш без замена искрено не се игра)
Дефинитивно неиграш?:confused:

В

Вори

Гостин
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Може да се игра 5 + 1 или?Ако е колку Расадник салата,тогаш е добро.Ако е помала тогаш појма немам.
Ова е арената мoже да се игра 5+1,ама 2500 е термин:icon_lol:Реков така да изиграме еднаш,да видиме какво е чуството:D
Малата сала е за 4+1,тоа е терен за кошарка и е помала околу 10м од терен за ракомет(мал фудбал).

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Идам. Кој сака да направи пари нека не игра на хендикеп -4.5. В четврок ќе играм многу подобро од претходно.
=

Плави:

1._Ghost_ c
2. Инзаги
3. Сајбер
4. Saeta Rubia

Добро толку сум страшен? :pos: Ајде пријавувајте се нема да играм добро :)

Сериозно, гледам се допиша и Бус, значи плавите се 5. Урбан оти нема ништо пишано?
Според мене за саат и 15-20-30 мин. колку што игравме последниве 2 пати, 6 на 6 сме малку, треба да има и по една измена. Затоа, Левак не зае*авај пиши се, ако не нека донеси некој некое другарче. Истото важи за плавите, ако не се соберите до вечерва 7 души, договорете се да викните некој.

....За малата сала во БТ.... по 100-ти пат. МАЛА Е. Тоа е игралиште за кошарка и нема шанси да се игра 5+1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom