Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, знам ќе ме пцуете дел од вас, ама утре на работа, со искачање на терен, а утревечер е Азакс Синдром... едноставно времето околу пладне ќе морам дома. Бидејќи и во недела сум на работа.

Уште колку фалат? 3-4?
Овој треба да е:
1. Scorpio_20
2. Acid
3. Zokiarsenal
4. Gade
5. Илијаико
6. ShurikeN!!!
7. -=}{VLATCHE}{=-
8 Forca22
Така да 4 со што Урбан Мувер утре требало да каже..... или така нешо. Кој знае дали ке се собереме.

Значи тешко изводливо за утре,,,ц ц ц неможеме да собереме два тима.:kesa: ај утре од сабајле ваљда ке се појави некој...дека терминов е стварно топ.

Се кладам да се викаше темава "Пијаници Кајганџии [оваа сабота во 15:10 кај Злате на кебап и ракија]" ќе се собереа 100 души, a за спорт не можеме 12 да се собереме...

Значи за утре тешко, а?
ок... :nesum:

нејќат за фудбал ...а за е**ње да ги викнеш,цел форум ќе дое !:pos:
и дај стајте таму на чело више нека видат може ке дојдат 2-3 :tapp:

Ајде нека пишат сите да прочитаат. Ако не ке зееме по некој со нас, немора на крај краева од кгн да е, бар да можеме да играме.

Nisto od fudbal a ?!?! -
Sramota nevidena:tapp:
Абе ајде не јебете сеа, со опрема дремам у школо и чекам да дое време и да тргнам, ае не заебавајте кажувајте дали да доаѓам или шо да праам. Ај побрзо пишете зашо ако снема нет, тешко мене.

Хаха и јас наработа дремам со опрема, затоа кажувајте.

Ајде бе соберете се уште неколку души ке дојдам да ве глеам алооо фудбал да нејкете да играте бе..ццц

Ја чекам вие да речете три за позор четри старт и тргам.

Милан, колку само си вршиш самоубиство у постон погоре, не си свесен :)

Остануваме 8 души. Не можете ли да викнете уште 4 другари?

Едит: Откажано.
Темата е затворена, ќе се организираме по други канали (ние што сакаме да играме). Ебаве лигушите, ебаве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom