Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ладно е матер му ебам, ништо од фудбалот денес. Здравје, ако има заинтересирани да се договориме за другата недела у некој балон.

Јас сум заинтересиран, дајте да испреговараме во кое време од денот ни одговара на сите, па после да побараме некое кул терминче низ градов...

Што прајме утре? ајде веќе редно време е да се префрлиме во некоја сала/или балон...

Чекаме одговор од Ејсид :) :helou:

Ако има некој да се нафати да резервира во балон, зш да не.. Има таков?
Јас немам ниту бројчиња, ниту пак знам кои балони функционираат сега.

11-ти сигурно работи , за другите незнам .

Ако има некој да се нафати да резервира во балон, зш да не.. Има таков?
Јас немам ниту бројчиња, ниту пак знам кои балони функционираат сега.

Бројчиња можам да соберам за само едно попладне, тоа не е никаков проблем... Јас ќе прашам за слободни термини, и после? Колку што знам функционираат балоните кај Дом на слепи во Кисела Вода, Форца во Тафталиџе, балонот кај нова Железничка станица, а би требало и балонот кој се наоѓа помеѓу Билна аптека и Зелено Пазарче (школоно Браќа Рибар/Миладинов)... Ако закажуваме термин тогаш поштено ќе си оставите капарче кај оној што ќе прави обиколка на балоните, и тоа е тоа, играме... И сеа одма ќе има или бура од негативни реакции или штама ќе владее на темава, пошо нели, педерски е да собереме пари однапред, а уопште не е педерски да не се појавите на терен... Мооорееееее, само стап за нацијава, нишо друго!

Идеата со пари однапред не ти е воопшто лоша али како ќе ти дае пари некој што живее во ѓорче на пример а ти во аеродром ?

Ма мене на пример не би ме мрзело да отидам до Влае, али вистинското прашање е дали 12 луѓе ќе ја поддржат мојава идеја...

ја ја подржувам одма

Балон кај Железничка - 070-267-033, балон во Центар до школото Браќа Рибар/Димитар Миладинов - 070-393-778... Јас ќе закажам ако нема кој, само вие уозбилете се малце поише...

Ајде некако да се соберат 12 души и да дадеме пари и резервирај, па викендот ке отидеме на едно фудбалче ... Само колку што гледам слабо луѓе :nesvest:

И јас ја поддржувам оваа кампања и сум за :smir:

под разни закани од KIFFLA, морам да ја поддржам идејава...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom