Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
под разни закани од KIFFLA, морам да ја поддржам идејава...:vozbud:
Ами како ами така.
ајде бе регрутирајте членови неможам сам да маам заушки на цел форум,незаинтересирани.Скорпио да се јави:pipi:

Sto da se javam neka zakaze nekoj termin, i neka pise tuka za 12 luge ne e problem
A so toa odnapred plakanje i ostali sranja- ne me smejte vo nieden balon u sk ne go baraat toa:vozbud:.

Jas si imam termin vo Cair kaj mene ama mestopolozbata ne e prigodna za site, zakazete vo centar na site da im odgovara i pisete DEN MESTO I SAAT i da igrame:vozbud:

Sto da se javam neka zakaze nekoj termin, i neka pise tuka za 12 luge ne e problem
A so toa odnapred plakanje i ostali sranja- ne me smejte vo nieden balon u sk ne go baraat toa:vozbud:.

Jas si imam termin vo Cair kaj mene ama mestopolozbata ne e prigodna za site, zakazete vo centar na site da im odgovara i pisete DEN MESTO I SAAT i da igrame:vozbud:

Еј, не се прај многу паметен, шо, као демек повеќето од нас не знаат дека не се оставаат пари однапред? Муабетот е дека некој од тие 12 луѓе ќе заебе, и после 150 денари кој ќе части, знаеш? Оној на чие име е терминот... Така да остави си поштено пари на фраерот кој ќе закажува и не мудруј многу многу... Не е финтата да собереме било кој, туку само кајганџии, текнуе? Оф...

Значи :
-zokiarsenal
-cthulhu
-KIFFLA
-$h@dow ma@n
-SONE
-shuriken
-kontejner
-Acid
-skorpio 20
е ајде уше тројца :vozbud:

Еве јас ќе го довлечкам Levak на терен... Он срамежлив е, не пише на форум, али му се игра футебол:)))

а термин ке кажете??? немора точно да е ептен,приближно...

јас би се пријавил само пишете каде кога,да видам дали можам :kesa:

Е па тоа е поентата, да закажеме некој термин кога сите пријавени ќе бидат слободни за надигрување... Значи не сме закажале сеуште...

значи да не биде после пу пу неважи ја мислам дека може да се најде термин наредна сабота некаде околу 2 -3 часот утре играм у балонот 11 октомври ќе прашам за сигурно може?

Пишете отприлика ден и термин, ако ми одговара идам и јас.

значи да не биде после пу пу неважи ја мислам дека може да се најде термин наредна сабота некаде околу 2 -3 часот утре играм у балонот 11 октомври ќе прашам за сигурно може?
Може тој термин, повекето би требало да се слободни. Ајде коа ке дознаете сигурно коа ке може објавете тука, и се надевам без проблем ке се собереме 12 души.

Можеме и во ЈБТ да играме, ако толку ви се игра...добро е времето...ако сакате за накај 2 ајде кажувајте

До кај е работава?Ќе има фудбал или не?ај кажете термин и каде,ако можам и јас доаѓам :smir:

Еј, не се прај многу паметен, шо, као демек повеќето од нас не знаат дека не се оставаат пари однапред? Муабетот е дека некој од тие 12 луѓе ќе заебе, и после 150 денари кој ќе части, знаеш? Оној на чие име е терминот... Така да остави си поштено пари на фраерот кој ќе закажува и не мудруј многу многу... Не е финтата да собереме било кој, туку само кајганџии, текнуе? Оф...

Ja ke castam 150 den. u redu ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom