Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одвај чекам да ви се придружам коа ќе играте во балон... Тогаш сигурен сум дека ќе имам многу повеќе среќа со термините за натпревариве... Уф како ми се игра фудбал... Дамн ит...

Еј тие што пишавте, утре обавезно да дојдете...и ако не се собереме 12 од форум...ќе има во ЈБТ луѓе, како што кажа Ацид:helou:

Хепа штом сме двајца голмани, јас би сакал да поиграм во поле малку, да се растрчам, а коа нема да трчам ќе фоткам.
Утре ќе носам послаб фото-апарат од минатиот пат, па се надевам дека се ќе испадне според планираното.

1) Ацид
2) Урбан_Мувер
3) Мед_Дог
4) Димчеј
5) Тончи
6) Кифла
7) wersa
8) zokiarsenal
9) Бушав

Инаку, извештај од местото на одигрување на натпреварот.
Пркна сонце, теренот е речиси сув. До 2 саат ќе биде писта! :)

Има други што им се игра? :)

И пак да повторам, тие што сте се пријавиле до сеа...доаѓајте...собрани сме точно за фудбал:helou:

Собрани сме, само доаѓајте обавезно. Да не испадне некој педер и да заебе работа! :)

Ајде, ајде, ајде! :vozbud:

Многу добар фудбал падна, браво за сите.

Супер изигравме и во напад и во одбрана, ако бидеме у овој состав секоја недела ќе ни нема равен. :)

пс. Среќа шо не дое Тончи да им брани, иначе.... :P и уште еднаш извинување до дечкото шо му отидов ѓон :) за малце у глава ќе го здрвев у пм :):)

Резултат Зоране, резултат!!!
Кај мене врнеше, па ризик јак, мила душа си останав дома, и инсталирав Noise Ninja на фотошопот :)

Немав зелба за играње фудбал, вчера имав јак термин во балон, така да ми беше задоволена страста неделава за фудбал:vozbud:.Мозе се гледаме следен викенд

ајде да правиме, јас сум за...и да не се собереме 12...ќе викне секој уште по некој и ќе се собереме не е проблем...

идам и ја утре ако се игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom