Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас идам ама со закаснување од пола саат, пошто сум на работа до 3.
Ако има место играм, ако не ќе навивам :aplauz:

Админи и модератори,ако ви дојдам со велешка екипа ќе има к'чки да ве напраиме:)Стварно ми се игра со оваа екипа,штета што (овојпат) нема да присуствувам:icon_confВо иднина ќе ги измериме!Силите де:helou:

Админи и модератори,ако ви дојдам со велешка екипа ќе има к'чки да ве напраиме:)Стварно ми се игра со оваа екипа,штета што (овојпат) нема да присуствувам:icon_confВо иднина ќе ги измериме!Силите де:helou:
Дојдете бе, ве чекаме :)

Ја, Шорти, Раперче и 2 другарчиња исто од Тетово ќе навратиме да ве ѕирнеме. Имаме некои обврски, плус муфте превоз до таму, така да, на трибина ќе сме. Здравје боже, ако видиме ве бива, праиме Тетовска екипа форумџии некогаш. :)

Леле интрово боље и од најава на Марјан Ников :vozbud: и ја потврдувам присуство...ајде Цики да ги плескаме по газовите :olee:

Ја сум дел од јузерската екипа така:)

Најверојатно доаѓам, до вечер ке потврдам(да видам дали некој му се иде зашо сам да акам никс ):)

Немој пак да не засрамите нас јузерите, ем поголем избор имаме ем губиме стално, јас ќе пробам да дојдам другата недела, не за друго да се упознате како се игра дебарски улично-касапски фудбал.:vozbud:
Од толку илјади јузери да нема асален, све фуТкалери да биле, ц ц ц!

што ви стана бе три недели по ред играте. нешто сега финале е или што е работава???

Еве неколку фотки и две клипчиња од саботниот натпревар :)

Жал ми е за квалитетот, ама кога нејќат профи фотографите (како Точкест) да дојдат, ќе мора да се задоволиме и со фотки од мобилен, кои сепак не испаднаа лошо со оглед на облачното време :)

Ако утре е облачно, ќе имате профи фотки. Обично напладне не се фотка ако е сончево. Ај да не го дрвам, ќе носам опрема за фоткање :)

Чирлидерката е таму. :icon_cool

Бев минатата сабота со DaN-MaN до влезот на игралиштето ми се виде дека многу тимови имаше и си фативме фајрон:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom