Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ве пратам мн, во задње време, ама гледам дека тука се копаат мн, секири, немам кондиција, за голем домет ама мозам да дојдам да ве испоштувам :vozbud:
тебе те чекав :vozbud:

Дечкото со дресчето од КАКА 8 кој е од форумов, заборавив да го прашам, нека се јави:helou:

Дечкото со дресчето од КАКА 8 кој е од форумов, заборавив да го прашам, нека се јави:helou:
Tи го местам? :pos2:

Шала на страна. Имаше некои дечки што доста добро изиграа, како Кака` и дечкото со плавиот дрес - ми се чини од Челзи. Инаку имаше дури 4 екипи и се менувавме на 15 минути. И пак, екипата на админите ги победи сите натпревари :)

Кој победи? Јас полагав прва помош, не можев да ве ѕирнам :) Следечи пут :)

значи сеа... научивте ли како се удира фудбал со глава.??? ама одпозади???аххахаха... сеа сите по едно зеленко за тој удар...:pos2::pos2::pos2::vozbud: иначе добро беше... следен пат,доаѓаме пак... слики нешо ова она имат???:vozbud:

Хахаха, тука е дечкото тука е :).Ние игравме по Мадридска линија ;) хахаха.

Абе подобри бевме, али некој само си го ладеше напред... црниот, ливерпул фан, јас и димче само трчавме, другиов само збори од прва минута вака онака и оди играј да те видам... првата утакмица статива до статива ... никако гол :)

Ама ај... ги тепавме важно другиве :)

Наредна недела ќе си напрајме тимче со Илијаико. :helou:

ps. Шубо голче даов, Бентнер може да ми завиди :pos2:

Ви реков дека нема да има место за сите али ај.... јас сум си крив што каснев :) се снајдовме ние на другото теренче 3вс3 . Поздрав до Скорпио и неговиот стомачен мускул...хихихи

Tи го местам? :pos2:

Шала на страна. Имаше некои дечки што доста добро изиграа, како Кака` и дечкото со плавиот дрес - ми се чини од Челзи. Инаку имаше дури 4 екипи и се менувавме на 15 минути. И пак, екипата на админите ги победи сите натпревари :)

абе втората имавте невидена среќа..овој шадоу мен 2 топки г ус*а иначе како ве здупив за првиот гол :baeh::baeh: (втората утакмица)

Ви реков дека нема да има место за сите али ај.... јас сум си крив што каснев :) се снајдовме ние на другото теренче 3вс3 . Поздрав до Скорпио и неговиот стомачен мускул...хихихи

па 3в3 фудбалчето беше супер... треба да се повтори... ако се собереме... али исклучиво интераши само... по можност де...:pos2::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom