Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе соберат ли сила јузерите овој пат да победат и да избегнат плаќање пиво? Сакате да им помогнете, или едноставно да им ги гледате маките?

Храбра изјава ...
Мх... Ко што гледаш, никој од јузерите не се буни - значи мора да е вистинита :toe:

Ајде, нека се најдат јунаци што ќе не „исплескаат“ конечно :pos2:

Не се јачајте многу еј :pos2:

утре има да бидеме максимално мотивирани!

ќе ве истрчаме прво малце, па после ќе ве напуниме... башка и публика чим доаѓа ау ау... :vozbud: :pos:

Не се јачајте многу еј :pos2:

утре има да бидеме максимално мотивирани!

ќе ве истрчаме прво малце, па после ќе ве напуниме... башка и публика чим доаѓа ау ау... :vozbud: :pos:

Зоки оди легни си, утре имаш утакмица треба одморен да бидеш.:pos2:

Да завршам со турнирот Сокол па планирам да дојдам следната сабота у Ск. да им чурат ушите на адм/мод тим.:kez:

Не ве пратам мн, во задње време, ама гледам дека тука се копаат мн, секири, немам кондиција, за голем домет ама мозам да дојдам да ве испоштувам :vozbud:

список нешо ова она ке стајте...??? да видиме колку сте.. дали фали некој...

Остај ти тоа... Него кажете, има ли некој фудбал?
Да не купувам по осми пат, веќе ме истрошија фудбаливе... Вие како стоите со фудбалчиња?

Фала курцу ја видов темава.Доаѓам.

Остај ти тоа... Него кажете, има ли некој фудбал?
Да не купувам по осми пат, веќе ме истрошија фудбаливе... Вие како стоите со фудбалчиња?

Ако не најдете ќе ви донесам јас, само мислам дека треба да се напумпа малце.

Ако не најдете ќе ви донесам јас, само мислам дека треба да се напумпа малце.
Донеси ја. Има ли некој пумпа барем? Еве, и Ливерпул_Фан има фудбал што му треба пумпање. Мислам дека и Скорпио има фудбал, ама го нема онлајн за да го прашам... Битно, носете се што имате, без разлика дали е пумпа или фудбал. Па ќе се снајдеме.

Донеси ја. Има ли некој пумпа барем? Еве, и Ливерпул_Фан има фудбал што му треба пумпање. Мислам дека и Скорпио има фудбал, ама го нема онлајн за да го прашам... Битно, носете се што имате, без разлика дали е пумпа или фудбал. Па ќе се снајдеме.

Пумпа немам ама имам џам иглица за пумпање :icon_cool

Ќе дојдам и јас, Ејсид да го чувам да не настрада.

Ја се пријавуем за у публика наредна недела. Имам нешо работа, успут ќе наминем x)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom