Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Ако прајте собиранка(пијанка) идам за фудбал можи само да навивам и гледам а да играм тешко ко нема хуманитарен карактер џабе да не се резилам

Ако прајте собиранка(пијанка) идам за фудбал можи само да навивам и гледам а да играм тешко ко нема хуманитарен карактер џабе да не се резилам
Горан со мене ќе играш ќе браниш хаха :D

Декси не можи да игра со нас. Ние сме рекреативци и според моменталната состојба на повеќето од нас да не речам бетер од ветерани. Инвалиди би бил најсоодветен збор :pos:

Поентата е да играме само ние од кајгана форумот шо сме,а не да бериме од ваму,од таму деца...вака 100% кајганаџии да бидиме :D

Па така ќе биди де. Само од овде ќе сме. Колку се собравме досега?

Гледам се пријавивме преку 10 души. Дајте датум да договориме. Еве Петок нека биди кај 16,17,18 часот. Ако е рано тогаш другата недела јбг
A место??

Декси нека закажи тој има влијание како еден од најдобрите спортски новинари во Битола и плус се знај со Кристина лично..Павел Шатев е најубаво

Декси нека закажи тој има влијание како еден од најдобрите спортски новинари во Битола и плус се знај со Кристина лично..Павел Шатев е најубаво
Ќе можи Павел Шатев да се закажи?
Ама пак ќе речам Декси е професионалец не ќе да е за нашата лига (под претпоставка сите да сме залежани)

Ние посекако се бериме за забава а не за кој кого ќе победи,барем јас си го сваќам за забава..сега нема смисла Декси да не игра дека е физички поспремен од сите нас..тоа ништо не мора да значи бидејќи фудбалот е тимска игра и плус играме мал фудбал а не голем ...финтата е да се собериме,да се организираме и да најдиме место кај да играме..потоа лесно прајме

Јас ќе го држам Декси, нема да мрдни :D
Добро сега го напрајвме Декси како Лео Меси да е :D ама крај краева ќе ни користи против прилепчаните ако играме. Значи ако се спремиме да врзиме неколку утакмици (ова после Нова Година празниците нека поминат) ќе маниме некоја партија со прилепчаните. Тука ни е Прилеп а и нив Битола можи да се организира една. Пошто скопјанките не сакаа да дојдат време е нов ривал да си бараме. Само реков прво да се спремиме ние

+1
Кој Декси бе,јас ќе го чувам Декси,нема око да отвори...
Шо се уплашивте,демек играл во Пелистер и живеј со управата и Меси го напрајвте...:icon_lol:
Како сум во форма влезен,небаре Иниеста сум....:zloo:ни Декси ќе се види ни Мекси...:kezec:

Кој ќе чека до петок бе далеку е 100пати ќе се предомислат луѓето :) ако можи порано некој ден бериќат, иначе и јас мислам дека Павел е најубо е сега кој има вези да праша шо како, за мене лично после 17сатот можам секој ден.поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom