Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш некни се мислев шо се деси, имаше ФБ група недно времеОоо браво време беше да му текни на некој. И јас се пријавувам само многу ќе зависи од датумот. И дајте да тагниме некои од старата екипа па да видиме шо како
@Dekio7 @Џони Вајсмилер @DeviAngel @Prime
Расчекор, Спорт Лајф, Адмирал, Сенатор, негде на свадба итн.Можи..одлична идеа и тоа како е време да се разиграме ебаве мрзите..Прилепчаните се отепаа од фудбал ние по кафиња цели деној...само да се договориме кај да играме..Павел?,Младост?Позитив?....
И земете по еден битлен и додаток успат ..коцкари едни![]()
Нека се најдат кој се сите Битолчани овде, нека бидат само форумџи, не да носиме од страна падобранци. Да се знајме вака поинтересно ќе биди.
Баш тоа е поентата. Само форумџии а групата на фб не е чиста има и нефорумџии. Мора да ја исчистимеБаш некни се мислев шо се деси, имаше ФБ група недно време
Пријавен![]()
Нова напрај бе, тие шо не знајш клај не, другите нека пишат пп кој се шо сеРасчекор, Спорт Лајф, Адмирал, Сенатор, негде на свадба итн.Има места за играње само сега треба да ги утврдиме тие за играње вистински ФУДБАЛ!
[DOUBLEPOST=1417802112][/DOUBLEPOST]
Баш тоа е поентата. Само форумџии а групата на фб не е чиста има и нефорумџии. Мора да ја исчистиме
Да кажеше сега црн мост на кружниот чистачот на председателот помина со 200 упм него ќе го викневРасчекор, Спорт Лајф, Адмирал, Сенатор, негде на свадба итн.Има места за играње само сега треба да ги утврдиме тие за играње вистински ФУДБАЛ!
[DOUBLEPOST=1417802112][/DOUBLEPOST]
Баш тоа е поентата. Само форумџии а групата на фб не е чиста има и нефорумџии. Мора да ја исчистиме
Добра идеја. Како да ја крстиме? Фудбал Битола - Воскресение???Нова напрај бе, тие шо не знајш клај не, другите нека пишат пп кој се шо се![]()