Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде пријавувајте учество,можиме да напрајме една ревијална предновогодишна утакмица...:гик:

Ооо браво време беше да му текни на некој. И јас се пријавувам само многу ќе зависи од датумот. И дајте да тагниме некои од старата екипа па да видиме шо како
@Dekio7 @Џони Вајсмилер @DeviAngel @Prime

Можи..одлична идеа и тоа како е време да се разиграме ебаве мрзите..Прилепчаните се отепаа од фудбал ние по кафиња цели деној...само да се договориме кај да играме..Павел?,Младост?Позитив?....

И земете по еден битлен и додаток успат ..коцкари едни :D

Ооо браво време беше да му текни на некој. И јас се пријавувам само многу ќе зависи од датумот. И дајте да тагниме некои од старата екипа па да видиме шо како
@Dekio7 @Џони Вајсмилер @DeviAngel @Prime
Баш некни се мислев шо се деси, имаше ФБ група недно време :D

Пријавен :)

Нека се најдат кој се сите Битолчани овде, нека бидат само форумџи, не да носиме од страна падобранци. Да се знајме вака поинтересно ќе биди.

Можи..одлична идеа и тоа како е време да се разиграме ебаве мрзите..Прилепчаните се отепаа од фудбал ние по кафиња цели деној...само да се договориме кај да играме..Павел?,Младост?Позитив?....

И земете по еден битлен и додаток успат ..коцкари едни :D
Расчекор, Спорт Лајф, Адмирал, Сенатор, негде на свадба итн. :D Има места за играње само сега треба да ги утврдиме тие за играње вистински ФУДБАЛ! :D[DOUBLEPOST=1417802112][/DOUBLEPOST]
Нека се најдат кој се сите Битолчани овде, нека бидат само форумџи, не да носиме од страна падобранци. Да се знајме вака поинтересно ќе биди.
Баш некни се мислев шо се деси, имаше ФБ група недно време :D

Пријавен :)
Баш тоа е поентата. Само форумџии а групата на фб не е чиста има и нефорумџии. Мора да ја исчистиме

Расчекор, Спорт Лајф, Адмирал, Сенатор, негде на свадба итн. :D Има места за играње само сега треба да ги утврдиме тие за играње вистински ФУДБАЛ! :D[DOUBLEPOST=1417802112][/DOUBLEPOST]

Баш тоа е поентата. Само форумџии а групата на фб не е чиста има и нефорумџии. Мора да ја исчистиме
Нова напрај бе, тие шо не знајш клај не, другите нека пишат пп кој се шо се :D

Да кажеше сега црн мост на кружниот чистачот на председателот помина со 200 упм него ќе го викнев :D

Нова напрај бе, тие шо не знајш клај не, другите нека пишат пп кој се шо се :D
Добра идеја. Како да ја крстиме? Фудбал Битола - Воскресение??? :pos::pos:

Да не разбери само двојче, одма ќе свика прес конференција да се слика и да речи ете фудбало го развивам во Битола :ROFLMAO:
п.с. Пишете ме и мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom