Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Добро добро....само ти најмногу напредна некако а сега не идиш. Јас се си мислев главен плеј ќе ни станиш ама вака без тренирање ништо :D
Има бе топки ќе купиме само кога? Дајте кој е најполн со пaри нека земи утре после ние ќе му даваме пари. Македонец ќе ја чува пошто е редовен. Ама братко не сме бе сите кошаркари......јбг
А со оние од студентскиот кога игравме....нивна беше топката?
Тренирав 7 години, а паузираМ/В 4 години, уште малце и ќе влезам во форма, за кондиција тешко, ама за осет и игра, ќе дадам се од себе...
Да, топката беше на дечките. Во салата имаат топка замо за кошарка, односно за оставање печати на зидовите хахаха :P
Македонец нека ја чува, само нека биди точен на време, не да чекаме да го дошмрка кафето на тесен сокак... :P

Овај понеделник е неработен ден, така да одморете. За наредниот понеделник, ќе добиете информација со време.

images

Ајде екипо и овде да се активираме за да се договориме. Мора и со скопјаниве да комуницираме. На фб само меѓу нас се договараме и нема резултати.
Почеток на Октомври ни одговара нас за да ни се вратат играчите од странство.
NomoregameS! Шурикен Kaiser и остали повелете во темава па да прајме чаре. Од друга страна вие мои битолчани исто така повелете. Да не ве тагнувам сами влезете си овде да договориме еднаш за секогаш

Јас прв викенд од Октомври нема да можам оти сум СК на свадба. И гледајте терминот да биди ко ќе не игра Пелистер оти ќе се караме ! :)

Абе или 6ти Октомври или 13ти Октомври. Таман тоа се првите саботи од Октомври а мора да играме во сабота

Абе или 6ти Октомври или 13ти Октомври. Таман тоа се првите саботи од Октомври а мора да играме во сабота
Епа мене можи да ме рачунате за 13ти, за 6ти не.

Епа мене можи да ме рачунате за 13ти, за 6ти не.
Е ај ние на 6ти да му одиме на скопјаниве таму да ги исшлакаме па после на свадба ќе одиме заедно ќе не прошверцуваш некако :icon_lol:

Е ај ние на 6ти да му одиме на скопјаниве таму да ги исшлакаме па после на свадба ќе одиме заедно ќе не прошверцуваш некако :icon_lol:
No way. Трошокот ќе падни на мои најблиски роднини, неможи така :icon_mrgr:

Ајде да се активираме и овде... Сабота и почеток на Октомври одговара да е, за подетално ке се договориме. Малку ке ни е нас комплицирано за да доаѓаме, ни сме за у една кола ни за у 2.
5 луѓе можат во една. Ма да би жртвуел и вожња у гепек :)

Ајде да се активираме и овде... Сабота и почеток на Октомври одговара да е, за подетално ке се договориме. Малку ке ни е нас комплицирано за да доаѓаме, ни сме за у една кола ни за у 2.
5 луѓе можат во една. Ма да би жртвуел и вожња у гепек :)
Дојдете со две коли - 10 души. И земете некоја навивачка. Немојте без тоа нешто да сте дошле. Ама јас мислам најпаметно ви е со воз па да можиме вечерта рает да се испијанчиме да не се секираат шоферите :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom