Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Абе собери го таму матуранти сте ќе се разберите :D Како шо бегаш ти така и тој нека му ја дувни. После ќе наближат матури, испити ова она ќе се прајте пишман шо не сте бегале сега за да играте :D
Да учеше техничко ќе му кажев убо не бега :) .

абе да беше некој поарен термин..од 2-3 часа бегам не е проблем..вака цел ден треба да не одам пошто сколијата и салата се далеку и нема време да стигнам ако одам на сколија
друг проблем е шо сме загрозени со неоправдани и плус немам баш најдобри односи со класната

друг проблем е шо сме загрозени со неоправдани и плус немам баш најдобри односи со класната
Односи со класната ? :D
Поголема улога играат докториците ..... покажи се, кафе, сок, шмекни ги :) и ќе имаш оправдание ...

абе да беше некој поарен термин..од 2-3 часа бегам не е проблем..вака цел ден треба да не одам пошто сколијата и салата се далеку и нема време да стигнам ако одам на сколија
Брат....ти кажав - за 1 нецел месец готово е нема поќе ни класни ни масни. Нареден понеделник не одите за Велигден па ќе се заташка работата :D И да ти пишат ќе ти ги избришат. Нема логика да те бркаат сега на неполн месец до крајот. Убеди ги сите да избегате и ти дојди ваму :icon_lol: така полесно ќе се провниш. Или како шо ти кажа Бохемио докторката му е мајката. Ако не ние ќе дојдиме таму да воспоставиме добри односи со класната :нинџ:

Брат....ти кажав - за 1 нецел месец готово е нема поќе ни класни ни масни. Нареден понеделник не одите за Велигден па ќе се заташка работата :D И да ти пишат ќе ти ги избришат. Нема логика да те бркаат сега на неполн месец до крајот. Убеди ги сите да избегате и ти дојди ваму :icon_lol: така полесно ќе се провниш. Или како шо ти кажа Бохемио докторката му е мајката. Ако не ние ќе дојдиме таму да воспоставиме добри односи со класната :нинџ:
за со класната тешко прајме..таја прво и прво сама се нејќи..
ама сега април за матурантите е ко од 1 до 10 јуни за останатите години..уште ова недела убо да завршам и после не ме гледат

Топка !!! Топка за понеделник да земите !!! :))))

Топка !!! Топка за понеделник да земите !!! :))))
А да земиме да дајме по 50-100 денари и да купиме една топка, да си имаме за играње, посекако терминот е стален, па белким ке поиграме поќе време.

Еј, да си кажам јас .... нема да присуствувам... не сум Бт :/

Вас двајцата погоре ќе ве претепам. Како бе не идите? Еднаш тргна на добро поќе души да се собериме тие не иделе. Пак 6 души ќе играме? Еден не е во бт, друг факултетот, трет училиштето, четврт колената,петти работата.........стварно не е со вас да си има човек работа :)
--- надополнето: 8 април 2012 во 01:56 ---
А да земиме да дајме по 50-100 денари и да купиме една топка, да си имаме за играње, посекако терминот е стален, па белким ке поиграме поќе време.
Добра ти е идејата само како ќе го реализираме ова сега? Треба понеделник некој да купи па после да му даваме пари. Инаку нема шанса тогаш да собираме пари па да одиме топка да купиме

Девиангел и Бјанконеро бт јувентините неофициално дознавам дека ќе иделе..го информирав девиангел па мислам дека ќе присуствуваат!..пак придонесов јас ако не пак:pos:

Девиангел и Бјанконеро бт јувентините неофициално дознавам дека ќе иделе..го информирав девиангел па мислам дека ќе присуствуваат!..пак придонесов јас ако не пак:pos:
Добро.....простено ти е. Двајца носиш за втор пат шо не идиш. Поштено. Дај стави ги во групата на фб за скроз да ти е простено

За топка паметна идеа, ама сега за почеток, земете една за да имаме да играме, да не бараме како последниот пат.

Вас двајцата погоре ќе ве претепам. Како бе не идите? Еден не е во бт.........стварно не е со вас да си има човек работа :)

Добра ти е идејата само како ќе го реализираме ова сега? Треба понеделник некој да купи па после да му даваме пари. Инаку нема шанса тогаш да собираме пари па да одиме топка да купиме
Извини дечко...:D
Шо да правам сега, кога не сум таму. Ај се надевам дека ќе ми простиш ако донесам +2 нареден понеделник...:)
За топка супер идеа, само гледајте да не биди балон...во веро мислам дека има убави топки, ако не во пазарот кај чешмата, карши Депортиво .... До кај 5-6 стотки се наоѓа добра топка(само за во сала) И ќе ја чуваат само тие кои се најредовни, да не се бркаме пак пред натпревар и да не се загреваме со баскет, ќе го урнат зидот(си знаат кои) ;) :P

Извини дечко...:D
Шо да правам сега, кога не сум таму. Ај се надевам дека ќе ми простиш ако донесам +2 нареден понеделник...:)
За топка супер идеа, само гледајте да не биди балон...во веро мислам дека има убави топки, ако не во пазарот кај чешмата, карши Депортиво .... До кај 5-6 стотки се наоѓа добра топка(само за во сала) И ќе ја чуваат само тие кои се најредовни, да не се бркаме пак пред натпревар и да не се загреваме со баскет, ќе го урнат зидот(си знаат кои) ;) :P
Добро добро....само ти најмногу напредна некако а сега не идиш. Јас се си мислев главен плеј ќе ни станиш ама вака без тренирање ништо :D
Има бе топки ќе купиме само кога? Дајте кој е најполн со пaри нека земи утре после ние ќе му даваме пари. Македонец ќе ја чува пошто е редовен. Ама братко не сме бе сите кошаркари......јбг
А со оние од студентскиот кога игравме....нивна беше топката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom