Фудбал Менаџер 2018

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
Ја спуштив играта од Замунда.
Ајде ако може некој по ПП да ми каже што треба да направам. Ми излегува ерор - The game malfunctioned. This can happen on start on very rare cases, so just restart it and it should be fine!

Ја спуштив играта од Замунда.
Ајде ако може некој по ПП да ми каже што треба да направам. Ми излегува ерор - The game malfunctioned. This can happen on start on very rare cases, so just restart it and it should be fine!
Стави го постариот крак за играта, има два, еден V2, другиот V3, не знам како точно беа, ако не бива со тој од 80мб, има еден друг од 150. После Run as administrator и ќе ја пушти.

Стави го постариот крак за играта, има два, еден V2, другиот V3, не знам како точно беа, ако не бива со тој од 80мб, има еден друг од 150. После Run as administrator и ќе ја пушти.
Ај ако можеш пушти ми линк по ПП од тој постар крак, бидејќи во верзијата на Voksi од Замунда само 1 крак е и го појавува истиот проблем како на членот погоре. :)

Ај ако можеш пушти ми линк по ПП од тој постар крак, бидејќи во верзијата на Voksi од Замунда само 1 крак е и го појавува истиот проблем како на членот погоре. :)
Во ред само излегов по работа, да се приберам дома, за фудбалот ќе биде :)

2uq1xli.jpg

giphy.gif

Иначе јас ја привршувам прва сезона, засега никаков проблем сум немал.
Ja od vtora imav, a i dosta drugi, nekade kraj na vtora, mi otide pola sejv, edno 2 meseci u igrata, so noviot krak si teram bez problem

најдоле ги имате сите три верзии на кракот па пробувајте со кој ќе ви работи, v2 или v3
Другари не оставајте пиратерија јавно на форумов, казниво е, пишав веќе на странава. Само по ПП

на GameCopyWorld ги имате сите три верзии на кракот за директно симнување

а која е онаа која фунцкионира најдобро?
Variant 1 for new CPU generations
Variant 2 for old CPU generations
Variant 3 for AMD Phenoms

зависи што процесор имаш тој крак ќе го ставиш. краковите не се понови или постари туку за разни генерации на процесори, мислам дека поради некој нова заштита во играта која се менува според процесорот.

Ајде нека пушта некој торент у ПП,заедно со ова за процесорот..

Variant 1 for new CPU generations
Variant 2 for old CPU generations
Variant 3 for AMD Phenoms

зависи што процесор имаш тој крак ќе го ставиш. краковите не се понови или постари туку за разни генерации на процесори, мислам дека поради некој нова заштита во играта која се менува според процесорот.
I7 8700

Го ставив тој за поновите... Засега супер.

Ај по пп линк, ме мрзи да барам

Ја плескам ФМ 14 ...... Ме мрзи :oops:..... Но сексот е ....:drk: фм 18 ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom