- Член од
- 22 февруари 2014
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова треба да те суши и фенира во исто време?Не знам каде да го поставам прашањево, префрлете ако има соодветна тема.
Има ли некој(а) користено оваков фен? Ме интересира дали им ја олеснува работата на лаиците.
![]()
Ова треба да те суши и фенира во исто време?
Не знам каде да го поставам прашањево, префрлете ако има соодветна тема.
Има ли некој(а) користено оваков фен? Ме интересира дали им ја олеснува работата на лаиците.
![]()
Испробано со слично вакво.Може полесно да функционира на кратка и тенка коса како на сликите погоре од постот на Петра П., за подолга и погуста, природно виткана коса јок. Четкичките брзо се виткаат и сплескуваат и многу ќе се кубеш.
ЈАс се кладам дека ако ставиш слика од фризурата ќе добиеш 10 лајкови и уште 10 пп пораки каде што ти викаат дека им се допаѓаат твоите мислења и дека имаш прекрасна коса.Ja imav kosa 80sm, do gz. Pola od teloto mi bese prekrieno so kosa, i toa jaka sjajna i mnogu gusta. I lugevo shishaj se pa shishaj , morash vrvovite ti se vakvi onakvi, a nemashe chovek star mlad da ne mi se svrte po kosata i pred nedela dena idam na frizer, demek popoznat, go biva, mi ja ishisha i glavata i novchanikot.
Abe kakva forma mu dade na toa kosishte, 4 dena plachev izbegavav ogledala ne mozev da se pomiram kolku MNOGU i kolku LOSHO me ishisha...
frizerite i mazite generalno imaat problem so santimetrite..
Da go opravam kompjuterot ke stavam slikche od pred i potoa, kako dokaz deka ni tie sho se so podobra reputacija ne se najdobri..
Vakva mi bese odprilika a sega e...![]()
Оформуваја додека расте....., ем уште од почеток ќе го задржиш посакуваниот облик, ем на човек ќе личиш во главатаМоментално имам крата коса 2/3ка од страна и горе демек имам коса. Ама се решив да ја пуштам пошто никогаш не сум имал подолга коса од ова сега стандардно кратка ми била.
Е, сега, ме интересира како ќе се одвива тој процес на пуштање подолга коса. Дали да ја оставам само да расте како гнездо некое да ми биде па после да ја оформам или да ја оформувам со текот на растењето. Не зборам за нешто многу долга коса, овака би сакал да изгледа:
![]()
![]()
![]()