Фризури

PunkMohawk.jpg

Само што за ова ќе почекам уште година..ах...зошто се ишишав...

Луѓееееееее сакам афро фризураааааааааа :( ама не знам никој кој би ми ја направил такаа :)

Едноставно и природно

Се што е природно-ненаметливо-ненакитено го почитувам !

Жената својата убавина може дополнително да ја истакне со боја која ќе и даде сјај на косата или дискретни прамени !

Исчешлана, не мрсна и убаво средна коса е секогаш во мода !

Мене лично тренд ми се боб фризурките посебно следниве

http://z.about.com/d/womenshair/1/0/_/1/-/-/JessicaSimpson.PeterKramer.jpg

http://www.fashionising.com/pictures/s--Jessica-Alba-in-West-Hollywood-1948-1.html

Позз:smir:

PunkMohawk.jpg

Само што за ова ќе почекам уште година..ах...зошто се ишишав...

ЈАс да ја кренам мојава нагоре ми е појке од пола некаде ама не седи мајкиму инаце ке експериментирав па можи добро ке ми стоеше:baeh:

Се шишав:vozbud:
women-in-short-hair.jpg

Вака изгледа(само кафена) и супер ми стои,малку побујна,многу ми е густа косата,цел саат ме шишаше фризерката...

ЈАс да ја кренам мојава нагоре ми е појке од пола некаде ама не седи мајкиму инаце ке експериментирав па можи добро ке ми стоеше:baeh:

И мене ќе ми е толку негде...ама повеќе сакам.
А за да седи така...ваљда ќе се снајдам некако.

И мене ќе ми е толку негде...ама повеќе сакам.
А за да седи така...ваљда ќе се снајдам некако.

Јас + ако направ ам ваква фризура во Ресен Ќе ме мислат НАРКОМАН хахах ПОшо пола Ресен ТУРБО ФОЛК слушат
imgres

Еее...Скопје беше исто до пред некое време. Сега сите одеднаш металци/панкери станаа, истите што до вчера ми јадеа гомна за облеката/пирсовите/фризурата.

јас иам права,долга и со шишки еве иста какоо оваа само шо ми е кафеава
14640_1247609703258_1019881863_771301_3262340_n.jpg

и не планирам да се шишам пошо си ја обожавам косата а посебно кое кај ја испресирам огромна ми е само шо ми треба 2 саати :)

Еве и некоја слика..

nicole_richiea_l_91850.jpg

Мене ми е сега ваква,ама сакам да ја менувам.Може ли помош за некои фризурки со должина некаде под уво и интересни шишки (вака со слики:smir:)?
Само шишките да не бидат права линија...не ми стојат такви.

Се шишав:vozbud:
women-in-short-hair.jpg

Вака изгледа(само кафена) и супер ми стои,малку побујна,многу ми е густа косата,цел саат ме шишаше фризерката...

Е оваа должина и јас сакам:)

Денес се шишав...
И чудна ми е косата.
Посветла ми е, плус шишките ми испаднаа малку емо... мааалку... доволно за да ме реметат. Ама ми се свиѓа каква ми е сега косата. Уште да ми пораснеше, да не ми беше толку кратка...

дајте стајте некоја машка фризура така по фенси бре... немора нешо ептен.. нека биде шо ваш вкус шо ке најдете...

hts-300x407-meganfox.jpg

слично како на сликава само што поприлично подолга и посветла а формата е таа

Планирам да ја острижам едната страна на кец :треп:
Ме фаќаат тачките пак последен пат така шест месеца пред матура од долга коса направив кратка со боцки и џигерица

:треп:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom