Фризури

За разлика од бојата на коса која ја имам,која ми е природна и нема да ја сменам, фризурите често сум ги менувала и ќе продолжам. Од долга коса до кратка, со и без шишки, трајна, надградба,прамени шатирани итн ...
Сакам промени и многу ми е важно косата без разлика на нејзината должина да биде здрава без искинати врвови.Косата е облека која секој ден ја носиме и која заслужува големо внимание. Фризурата треба да биде одбрана според обликот на лицето. Сакам практични фризури без големо одземање на време за нивно средување и многу пати се имам излажано мислејќи дека некоја е проста т.е практична, а во пракса не испаднало така.
Последно време преферирам кратка фризура па еве неколку:

shorthairstyles1ofo.jpg
shorthairstylesozwz.jpg

femaleshorthairsrqr.jpg

s125.jpg

И мојата сегашна фризура :

kimberlycaldwell0576.jpg

Препорачајте некоја добра машка фризура...да не биде многу кратка, ниту многу долга..средна некаде..:)

Многу сакам машки со ни многу кратка ни многу долга коса, онака т'мн :)
Еве неколку :D
shor+man+1.jpg

gaspard-ulliel-hairstyle.jpg

Јас секој ден ја менувам :)

Сега ми е ваква

Long+Shaggy+Hairstyle+for+Men.jpg ама сина :smir:

Предлог фризура за ДИРЕКТОРОТ на комуналец

Rat-Tail-Haircut-.jpg

и за директорот на ЗООЛОШКАТА

elephant_hairdo_01.jpg

Јас имам бујна, виткана и долга коса. Сега сакам да сменам фризура малку ама немам идеја како да ја потшишам. Некоја идеја како да ја скратам ? хехе

Се шишав. Добив некоја форма, не е баш најпосакуваната ама ај. На сите им се допаѓа освен на мене.

beyonce-knowles-hairstyle-1.jpg

Вака нешто. Степенасто потшишана, но со истата должина. Иако сакав доста поинакво, во афро стил, бидејќи ми стои таква фризура, се разочарав кога фризерката ми кажа дека нема да ми испадне како што сакам. :(
Сега се тешам дека побрзо ќе ми порасне со таблетите од рибино масло.

Имам долга коса и сакам да ја скратам малку повеќе :) Секогаш кога ќе направам некоја промена во обликот на косата (кога и да се шишам освен она скратување на врвовите и шишките) ми се допаѓа само една до две недели и потоа си жалам за старата форма :(. Здосадено ми е веќе вака со долга коса, сакам некоја промена. Другарките ми велат да не ја кратам многу и дека ми е убава вака, ама па здосадена ми е :(...................................... Не не јас решив вечер се шишам, додека не сум се премислила :pipi:

Се шишав. Добив некоја форма, не е баш најпосакуваната ама ај. На сите им се допаѓа освен на мене.

beyonce-knowles-hairstyle-1.jpg

Вака нешто. Степенасто потшишана, но со истата должина. Иако сакав доста поинакво, во афро стил, бидејќи ми стои таква фризура, се разочарав кога фризерката ми кажа дека нема да ми испадне како што сакам. :(
Сега се тешам дека побрзо ќе ми порасне со таблетите од рибино масло.
Демек побрзо расте од ова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom