Фризури

не се замарам многу со фризури , само кога е потребно .. тогаш си правам :smir:

еве што ќе е модерно оваа есен и зима:smir:

Пред се во мода се враќа долгата коса!:pipi:

Долги, суперправи и испеглани коси
Killer2487.jpg

long-locks-2-BB-0607-md.jpg

Кадрици попознати како Veronica lakе curls (тоа е изгледот на дамите од 40-сетите)
00630m.jpg

Коса во пунџичка
moniquelhuillierbun.jpg
carolinaherreraslicktopnot.jpg

Разлеана коса фатена со шнолка
hairtrendDONNAKARANGuidoPalauhair.jpg

плетенки
lindsay_lohan400.jpg
Braid+haircut.JPG

и француска плетенка
french-braid.jpg

и коса во ниско фатено опавче
richardtyler.jpg

Ја лупнувам многу луд фриз.
Од напред ми е преку око косата , позади ми е крената :)

Ако може некој да стави некои интересни фризури со шишки и пократка коса, зашто сакам да направам шишки, па сакам да видам неколку модели, да видам неколку видови фризури со шишки.:smir:

Ако може некој да стави некои интересни фризури со шишки и пократка коса,зашто сакам да направам шишки,па сакам да видам неколку модели,да видам неколку видови фризури со шишки.:smir:

Однапред благодарна.

Еве што најдов:)

66.jpg

85.jpg

100.jpg

124.jpg

134.jpg

169.jpg

184.jpg

189.jpg

185.jpg

182.jpg

:smir:

desi1py5.jpg

desi2uk0.jpg

оваа фризура ми е најубава, само не знам како се виткаат прамените измеѓу :(

Пегла-мој спас :kajg: сакам косава да ми е буквално ко со ленир сечена и некош ми успеват,некош не,зависит од то колку каснам ...:pipi: а иначе и виткани ЉУЃЕ сакам,зш мене не ми стојт убо виткана коса

Ама баш и не се замарам толку у последно време со косава, знам да излезам од бањање само да ја оставам сама да се исуши ни фен ни преса ништо, имам срека што ми е права косава инаку можеби поинаку би размислувала

за на школо мн ретко ја праам косата зш се успивам и неам време иначе си ја праам коа е потребно само :)

Се нервирам не ми се исправува косава во последно време ми се витка на краевите ! Спас??
Неможам ни фризура да си напраам како што треба:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom