Фризури

GlamGalPaveFlowerComb.jpg

bridal%20hair%20styles%20211.jpg

bridal3.jpg

Да да супер се сите самоо мојата коса е пократка од овие
освен некои што се собрани целосно

Стај си перика xD

Што е работата што и кај темата за торта и овде ми даваш вицкасти одговори?
Да не сум ти згрешила нешто?
А не знаев дека торта од кај козметичар се нарачува.Изгледа имаш пробано:pos:

Не мора да разгледуваш само фризури за кратка коса.Стави си надградба, само на дел од косата, колку за свадбата.Не мора да е скапа.Така можеби ке си направиш фризура која си ја посакуваш, а не си ограничена од должината.

Не мора да разгледуваш само фризури за кратка коса.Стави си надградба, само на дел од косата, колку за свадбата.Не мора да е скапа.Така можеби ке си направиш фризура која си ја посакуваш, а не си ограничена од должината.

Супер совет, можеш и на за овој предлог да размислиш. Има одлични уметоци кои ќе ти завршат работа. :srce:

еве неколку фризури :smir:

FP-Stephen-Tae2.jpg
FP-Stephen-Tae4.jpg

style30_L.jpg
HG037m.jpg

HG047m.jpg
HG026m.jpg

001_primary.jpg

006_primary.jpg

012_primary.jpg

001_primary.jpg

002_primary.jpg

004_primary.jpg

002_primary.jpg

005_sec01.jpg

028_primary.jpg

003_primary.jpg

003_sec01.jpg

преубава ми е ептен нежна:pipi:
002_primary.jpg

Не сум за надградба во никој случај, а уште помалце за фризури шо личат на сарми или икебани.
Не знам каков ти е стилот, ама штом си го одбрала едноставен фустанот, би можела да ја оставиш косата природна и едноставна, лелеава, со цел да имаш романтичен и нежен изглед.

Значи, или нешто како подолните фризури, или пак ако косата ти е во Боб-фризурата(друго име: Паж,печурка,итн), тогаш оди кај фризер кој професионално ќе ти ја исфенира за да трае подолго.
Или пак ако сакаш да експериментираш, речи му да ја исфенира(ако треба и нека ја подистрижи малку за поразлична форма) и шишките фати ги горе, на тилот.
Го имам искуството со таквата должина на коса, и едино би ти рекла да не се замараш да правиш нешто комплицирано и да експериментираш, оти нема да трае долго.
Поедноставно, полесно за тебе.

еве неколку фризури :smir:

style30_L.jpg
006_primary.jpg

002_primary.jpg

Еве некои едноставни секси фризурички...

JR-320A-129.jpg

coiffure-0.jpg

coiffure.jpg

Ни јас не сакам глупави старски фризури со пунџи и триста глупости...еве ти изложив неколку едноставни фризури, а ако не сакаш да ти е ептен права, можеш да отидеш на фризер некои локнички да ти направат, ќе биде интересно штом ти е долга косата. И се разбира, со среќа нека ти е. :)

Фала ви девијки многу, и ви посакувам да ви се врати на ваша глава -се разбира кога вие ке посакате.:helou:

Фала ви девијки многу, и ви посакувам да ви се врати на ваша глава -се разбира кога вие ке посакате.:helou:

срц ние дававме идеи ајде сега да постирас твоја слика да те видиме колку си била убава :):srce:

002_primary.jpg
004_primary.jpg

008_primary.jpg

Како шо кажа Ангелче штом си избрала поедноставен фустан нека ти биди и косада поедноставна,пуштена,лелава,само додај некоја шнола украсна како они што ги постира драганаск

aaa свадбата веќе и биднаа :) сеа чекаме слики :gric:

Ќе ја пратам во Мода и убавина, ако веќе има таква тема нека средат модераторките. Ако не постои таква тема, може малце да се образложи... блабла, сепак да не го тупам видов дека имало.

Преместување и спој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom