Friends

Да во право си за Џои и Фиби дека имаа посебна врска уште од самиот почеток точно како што ти ја опиша. Но, некако смислата на friends се изгуби по свадбата меѓу Моника и Чендлер. Више 4/6 не беа повеќе само friends само уште Џои и Фиби останаа верни на она true friendship но не гледам баш некоја цврста причина зошто и они да не се придружат во тој клуб на пријателства што преминуваат на едно скалило погоре. Создадени беа еден за друг плус и така го имаше сето тоа build up уште од почетокот кое не се оствари. Наместо тие глупостите со Џои и Рејчел кои ми одеа по нерви можеа да се префрлат на Џои и Фиби една сезона и на крај да гледавме една релаксирана 10-та сезона каде што ќе видивме уствари како живеат сега сите овие наши омилени ликови во новата ера како grown ups. Крајот превише ми е фокусиран на Рос и Рејчел можеле малку да покажат и од останативе особено за Џои.

Исто замерка имам за смеењето од страна посебно во 8-ма и 9-та сезона кога се беше напнато на нерви ми одеше тоа смеење во тие моменти кога ама баш ништо не е смешно, нешто како во ситуацијава од гифов што го имаш постирано.

Како и да е ја обожавам серијава ама не е совршена мора и да се искритикува малку :icon_mrgr:

Јас никако не можам да ги замислам Џои и Фиби во врска.
Па жити се, оваа му ги акна еднаш јајцата од забава, само некои глупости правеа ко мали деца. Да беа заедно, само по болници ќе се влечеа.
Иако беа парови, пак си беа сите пријатели меѓу себе, и не мислам дека после свадбата на Моника и Чендлер се изгуби тој дел од серијата. Мене последните 3 сезони ми се подобри од првите три инаку, па може затоа.
Глуп потег ми беше и мене тоа со Џои и Рејчел, најглуп пар беа во тоа малце време што беа пар де. И нормално дека крајот е посветен на Рејчел и Рос, цела серија ко мачка и глувче беа, и ако нешто ми е критика и нереално ми е тоа што си останаа баш пријатели откога овој ја изневери, а се глупираше до небо и назад за да ја освои.

Џои требаше да си остане со последната, црната дада.

Јас никако не можам да ги замислам Џои и Фиби во врска.
Па жити се, оваа му ги акна еднаш јајцата од забава, само некои глупости правеа ко мали деца. Да беа заедно, само по болници ќе се влечеа.
Иако беа парови, пак си беа сите пријатели меѓу себе, и не мислам дека после свадбата на Моника и Чендлер се изгуби тој дел од серијата. Мене последните 3 сезони ми се подобри од првите три инаку, па може затоа.
Глуп потег ми беше и мене тоа со Џои и Рејчел, најглуп пар беа во тоа малце време што беа пар де. И нормално дека крајот е посветен на Рејчел и Рос, цела серија ко мачка и глувче беа, и ако нешто ми е критика и нереално ми е тоа што си останаа баш пријатели откога овој ја изневери, а се глупираше до небо и назад за да ја освои.
Извини вака ама They were on a break :cautious:

Не бе, измислена беше та за Рос. Џо, Фиби и Рејч требаше сами да остана.
Глупиот требаше Мона да ја задржи. Најјаката што се појави во серијата мислам :)

Фиби ко ќе кажува дека кога користи некое жолто моливче осеќала Debbie vibe (од некоја мртва другарка од улилиште), и Рејч и дава моливче и оваа вика I dont know who this is but its not Debbie. :ROFLMAO:

5cc98bc4bf2261ae402aa92dbfe3ca15.jpg

:pos:

Мене Кејти ми беше многу симпатична, штета што имаше многу мала улога во серијата, дури и кога беше женска на Чендлер ретко се појавуваше. А пред неа мислам се појави Шерил (wow :D), женската на Рос, дури и нему не му беше јасно зошто е со него, штета тој станот и беше многу нечист :D

Chandler_and_Kathy.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom