Freestyle rap

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Го видов клипов на Youtube и едноставно морав да го ставам на форум. Ново Лисиче...све е кажано. :pos:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vnDKKJwQfDo&eurl=http://hi5.com/friend/112694639--NIKAC--Profile-html[/media]

Џемо Рилоудед
[media]http://www.youtube.com/watch?v=XaXhRAVLuqE&feature=related[/media]

Немојте вака греота е Ај ова смешно е ама на туѓа сметка е! Гледате дек нешто не е во ред со момичево !
Ако се сите нормални, тогаш на што би се смееле? :pos2:

Дечки ја знам женскава...Секој ден е кај мене у школо...ХАХАХАХАХАХАХАХАХА неможев да издржам,да не е момичево во ред...и да...јас присуствував на снимањето на клипчињата!Ова е иначе во Лазо Ангеловски во Ново Лисиче(а у Аеродром живеам јас) Ама таму ми е друштвото...А оваа ми е најверна другарка...:pos: :pos: :pos:

Девојче иди собери се со Слаткар и правете спот хаха

Ако се сите нормални, тогаш на што би се смееле? :pos2:

Ај ти повозрасен си и размисли па кажи ми ок? Ти да не дајт господ да си ваков и да се гледаш кај шо цела македонија над неазнам колку илјадници корисници на интернет го гледет ова е друга работа! Тој шо го појавил видео требит да се прашат дали е то воред!Ова требит КАНТА одма мене ич не ми е смешно КО ШО РЕКОВ нетребит да се исмејават ХЕНДИКЕПОТ НА НЕКОИ ЛУЃЕ зш тие несакает да се такви , сите сакет , да се убај да се убо , облечени итн... да не набројвам

ОДГОВОР:
На нормалните смешки шо се навистина смешни а не на хендикепот на некој

Ај ти повозрасен си и размисли па кажи ми ок? Ти да не дајт господ да си ваков и да се гледаш кај шо цела македонија над неазнам колку илјадници корисници на интернет го гледет ова е друга работа! Тој шо го појавил видео требит да се прашат дали е то воред!Ова требит КАНТА одма мене ич не ми е смешно КО ШО РЕКОВ нетребит да се исмејават ХЕНДИКЕПОТ НА НЕКОИ ЛУЃЕ зш тие несакает да се такви , сите сакет , да се убај да се убо , облечени итн... да не набројвам

ОДГОВОР:
На нормалните смешки шо се навистина смешни а не на хендикепот на некој
Ја знаеш Џемо? Другарка ти е или роднина? Вака она си е позната маскота во Ново Лисиче и подалеку, значи Џемо ќе ти дојде од нигде и ќе ти прави муабет, ќе ти вика дека сака да се ебете и слично.....Кој и е на неа крив кога нејќе да си ги пие апчињата...Јас/Ејсид/Мацедониан????Не самата си е крива...темава не за џабе е ставена во чек дис аут....ако ти се бистри политика и исправаат криви дрини..има посебни теми:wink:

Слушај не оди во одбрана на пријателчињава зш сите сме свесни за ситуацијава. Сите луѓе со пречки во развојот без разлика на физички или психички промени се изложени на таа ваша "духовитост" дајте размислите малце!Мене та ништо не ми е , ама лјуѓе приберете се малу и уш еднаш ке речам дека на ваков хендикеп како шо имат и Светлана(ЏЕМО) нетребит да се исмејаваме ниту на било каков друг!

Секогаш на исмејување се споменативе луѓе.Ај вака ЗЕЈТЕ се на пример дека имате преголем нос јас се кладам дека нашколо некој да не речам клошар ке се симејават на тебе или си дебел можда и сигурно некој ке се најт да те исмејават или низок си пак некој ке се најт да се нашалит ама то тебе те навредвит без разлика дали тој намерно се нашалил така или ненамерно!До кај ќе стигневме да се смеевме на сите тие деформитети на луѓе ај некој шо имат даунов синдром (во генетскиов систем му фалет хромозоми и сеа од било која раса е итн... се раѓет тие мутанти )и ај сеа да се исмејаваме на шо ке личит то???АМАН те! имате сиве над 18 години НЕ Е малце нездраво 15 годишен да ви кажит како да се понашате??? Кај ви е искуството од тие школски и средношколски денови???
Вакви шеги ич не се интересни!

Ја знаеш Џемо? Другарка ти е или роднина? Вака она си е позната маскота во Ново Лисиче и подалеку, значи Џемо ќе ти дојде од нигде и ќе ти прави муабет, ќе ти вика дека сака да се ебете и слично.....Кој и е на неа крив кога нејќе да си ги пие апчињата...Јас/Ејсид/Мацедониан????Не самата си е крива...темава не за џабе е ставена во чек дис аут....ако ти се бистри политика и исправаат криви дрини..има посебни теми:wink:

Битно некој ме разбрал шо сакав да кажам.Ова ич не се работат на репутацијата!Само сакав да дам пример дека сум до негде во право!

Ај чекам реплика!

Attachments

• 123123.JPG
    123123.JPG
    12,1 KB · Прегледи: 194
Секој свој човек ИМА свое мислење.....Чек Дис Аут е тема за тепање сеир....

Ај ти кажи ми, се смееш на Идол кога ќе излезе некој да пее некоја песна а не му иде, нели?
Се смееш на сите mp3 фајлови на кои што има комични ситуации?

Се смееш кога Џим Кери прави глупости??????Епа Џим Кери има некое си пореметување во неговиот мозок и.....најсмешен ти е нели:wink:

Секој свој човек ИМА свое мислење.....Чек Дис Аут е тема за тепање сеир....

Ај ти кажи ми, се смееш на Идол кога ќе излезе некој да пее некоја песна а не му иде, нели?

Се смееш кога Џим Кери прави глупости??????Епа Џим Кери има некое си пореметување во неговиот мозок и.....најсмешен ти е нели:wink:

На Џим Кери го плаќет да бидит смешен така???Потенцијалните пејачи не се хендикепирани!! Имат и такви ама тие не се смешни. Нетребит да се смејме на хендикепот на некои луѓе

Кога ке слушаш мп3 фајлови незнајш шо чоек стојт зад микрофонот и незнајш дали е напраено за заебанција! Во ситуацијава ова е истаено намерно без никаква дозвола од Силвана во случајов!!!

Никако немојш да најш оправдание за ова ! Немат оправдание ! Ако се смејш на вкави работи тогаш не е со тебе воред.Е сеа имат исклучоци КО ти например!!! Ако имаш пречки во развојов тогаш ок оправдано ти е ова ама ДА ИМАШЕ пречки не ќе знаеше да уклучиш компјутер!!! Ова дефинитивно да се избришит и вакви исмејувања уш еднаш да не се објавувет или веќе ако ви е толку смешно покажете го на другарите итн...

Пример:

Ај да донесиме некој возрасен РОДИТЕЛ! Кој дефинитивно е поразумен од Точекст (18 год) а богами и јас можам слободно да се наречам поразумен ! ПА да видиме шо ке речит кој е во право шо е и како е! Незнам кај ви е умот ко ќе ваѓате вакви глупости НИКОЈ немислит на последиците. Замислите сеа Силвана да го видит ова ???? Знајте дека хиндекипираните се сколни на самоубиства и слични работи??? Замисли колку ке се повредит ова да го прочитат. И та е чоек имат чуства и све друго...

Ви теквит то детето шо се самоуби заради КЕЦОЈТЕ??? То е вина на родителите така го воспитале то се викат КРЕТЕНИЗАМ зарем требит ти детево да го тераш да е одличен???Неучит и ти му се заканвиш дека ќе му скратиш корзо немат џепарац па то дете е ПОВРЕДЕНО СРКШЕНО УПЛАШЕНО ЗАГРИЖЕНО шо ке му речет дома , шо ке му напрајт татко му ак донесит кец итн...

Истиов е и овај случај , ти го повредвиш автоматски момичево, го загрижвиш шо ке и речет нашколо дали ќе и се смеет , уплашено заради исмејувањето , дефинитивно повредено АМАНТЕ МИСЛИТЕ МАЛУ

Тој шо ќе го прочитат ова цело НЕКА ПОСТИРАТ ме интересирет мислења! BTW ова важит за сите а поготово на точекст и macedonian

Женско си или машко ??? До точкест

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom