Freestyle rap

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повторив дека ова не се работат за репутација се работат за разум и почит кон хендикепираните луѓе а и за тие шо се прает смешни

Attachments

• 12333.JPG
    12333.JPG
    17,6 KB · Прегледи: 123
Ја само го видов клипчето на Youtube, не сум го снимил ебате. :tapp:

А и плус да не речевте дека има пречки у развојот јас не би ни приметил.

Како и да е Танес дај не го тупи те молам. :tapp:
Ако сакаш да се праиш паметен иди продавај ветар и магла на друго место. :baeh:

Повторив дека ова не се работат за репутација се работат за разум и почит кон хендикепираните луѓе а и за тие шо се прает смешни

И веќе коа си стаил скриншот стај и со мојата репутација. :pipi:

Да се уклучам во разговорот...Џемо нема да се самоубие...Јаде ќотек секој ден зашто секое девојче што ќе го види во Ново Лисиче го плаши и си јаде ќотек,и пак се смее!(не од мене не ме разбирајте погрешно) Си иде секој ден до Бардовци на преглед,си иде у аптека си купуе лекови...И јас коа ќе поминам ми вика нешо у стил :"Дојди бе ваму ти што ме ебеше...сеа кај ќе го родам детево" и бега...:smir: Значи зборот ми беше...хммммммм...ааааа , дека нема да се самоубие...ваљда де...:pos:

Вакви работи многу ме нервирет и ова не е праење паметен! Нереков дека ти го сними ама ти ја почна манџава!Дај не тук се ваѓајте безпотребно знајте дека не сте во право и сеа нешто само пишите прифатите нешто !!!

Чоек не ви го разбирам разумот на 20 години знајш то е полно со искуство и ти вака да се понашаш не е убо не те личит да беше некој мал ама ти "возрасен" многу невкусно и дајте недискутирајте појќе за ова зш вистина немат појќе смисла аманте веќе ТОЛКУ ме вознемиривте ПА СО темава ја паѓате репутацијава на форумов.

Како не примети ??? Несваќам? Гледај го уш еднаш и види зш е хендикеп ако не воочиш тогаш оди на стручен совет од доктор!

Има секакви луѓе на планетава не е баш за смеење :nesvest:

Да се уклучам во разговорот...Џемо нема да се самоубие...Јаде ќотек секој ден зашто секое девојче што ќе го види во Ново Лисиче го плаши и си јаде ќотек,и пак се смее!(не од мене не ме разбирајте погрешно) Си иде секој ден до Бардовци на преглед,си иде у аптека си купуе лекови...И јас коа ќе поминам ми вика нешо у стил :"Дојди бе ваму ти што ме ебеше...сеа кај ќе го родам детево" и бега...:smir: Значи зборот ми беше...хммммммм...ааааа , дека нема да се самоубие...ваљда де...:pos:

Јас реков дек луѓево со хендикеп се склони на самоуиства! А да знајш та не е свесна за то шо го прајт ама то е цената на хендикепот шо го поседвит ! Да беше ова например Америка кајгана ке добиеше тужба, а Силвана немат да одеше до бардовци туку ке имаше луѓе кои ке се грижат за неа, за нејзиното здравје да се подобри А ко шо гледам со какви луѓе е опкружена немат да имат напраедок во нејзината здравствена состојба. Да беше во некоја метропола каде шо имат и лекари за овие случаји та ќе беше во средина кај шо имат ЉУБОВ, ГРИЖА, и сл. Зато ние никогаш немат да успејме како држава.

Дали имаш гледано на АНИМАЛ ПЛАНЕТ во мајами сите кучиња без сопственик дека се санирет дека ги земет па после луѓе кои докажвет дека се способни ги земет тие кучиња. Да не дајт господ да те пријавит комшија за некакво насилство на милениче КАЗНИТЕ СЕ ГОЛЕМИ а во случајов се работат за чоек човечко суштество па недобиват ни 10 % од третманот кое едно куче го добиват во мајами ПА АЈ СЕА најди логика
Далеку е ЕВРОПА за Македонијава а уш подалеку за тие стандарди!

Ај малу забегав ама немат да ми замерите :uvo:

ЕДИТЕД:

Се читате шо пишите??? Не драпај мадиња??? Ова за драпање мадиња е ??? Да бев јас на место од Силвана жими мајка ак не ве тужев на суд за навреда и проневера ак требеше сите ќе ги подмитам ама ти ќе завршеше 1 недела взатвор дури и лажно ќе те обвинев за силување за да добијаш поголема казна!

Attachments

• 123123.JPG
    123123.JPG
    8,2 KB · Прегледи: 115
Танес дај бе доста веќе со труење аман. Ако толку сакаш да полемизираш за џемо отвори тема, има соодветни подфоруми. Остај не нас ретардираните да и се смееме ОК

Танес дај бе доста веќе со труење аман. Ако толку сакаш да полемизираш за џемо отвори тема, има соодветни подфоруми. Остај не нас ретардираните да и се смееме ОК

ОК. Крај. Ама ко шо гледаш ова веќе не е смешно! Ова е за плачење.

Сега го добив ова 10.52 11.03.07

Опомена за оффтопик??? Попушташ??? Ак сакате бановајтеме шо сакате прајте ми!Ова опоменава за оффтопик го рачунам како бело знаменце ЗШ точкест осеќам ти паѓат репутацијата (Не та шо е математичка!! Туку морална репутација)

Почитуван/а Tanes, штотуку добивте опомена од нашите модератори.

http://forum.kajgana.com//showthread.php?p=995637

Причина:
-------
Оф-топик/муабет Аман веќе претера.....Офтопик муабетиш скоро на цела тема. Две страни направи со офтопици....Имаш само предупредување овој пат

Ако имаш нешто против реметењето на оваа личност, направи петиција/отвори тема ватевр ок. САМО ПРЕКИНИ ДА ГО ТРУЕШ ПОДФОРУМОТ НАМЕНЕТ ЗА СЕИР
-------

Оваа опомена нека ви послужи како потсетник дека треба да внимавате на правилата на форумот, кои се надеваме дека ги разбирате и ќе се придржувате кон нив во иднина.

Секое добро,
Тимот на Кајгана.

Ти реков бановај слободно! Ак ја имаш та привилегија ама сеа видов дек си само модераотор

Attachments

• asdasdasdasd.JPG
    asdasdasdasd.JPG
    12,6 KB · Прегледи: 127
Темава ја затворам за да не бидеш поцрвенет од репутациите Танес. Очигледно им го грешиш на луѓево начинот на кој сакаш да го искажеш својот револт. И то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom