Free Trance Party @ Plostad Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гага Транс...ова е братучетка на Гоа Транс?

Mушка сестра :) али добро е....тамн тоа време нешто ми зборат за зимници па ја ќе им киднам:pos:

1.Транс-убаво
2.Гага-уште поубаво
3.Друштво-е ова е веќе одлично
хахахахах

Еј обавезно прајме кајгана-плоштад-пијанка
pijanica.gif
:cug:

Гага журките обично не испаѓаат толку добри како тие кај што си плаќаш- некој глуп Марфиев закон. :pos:

Во секој случај обавезно треба да се проследи, и ќе се. :)

Ајде уште малку да се стрпиме и у сабота на гага журче на плоштад ! Топ ќе биде.
Ме изнасмеа со ова Марфиевиов закон :)

јас ке одам на бела ноќ во Ало Ало - подоцна се приклучувам на плоштад малце да уживаме у трансот:smir:

Гага журките обично не испаѓаат толку добри како тие кај што си плаќаш- некој глуп Марфиев закон. :pos:

Во секој случај обавезно треба да се проследи, и ќе се. :)

Eee Ифке, ме потсети на бела ноќ пред 2 години.
Додека дружинава се кршеше у шутки у МКЦ јас со уште неколку девојчиња и уште едно машко пиефме опзади дом на АРМ.
Отидофме на крај и ги фатиф само Смат.
Потоа бефме на плоштад додека Горан Кан пушташе музика, ама цело време по телефон збираф другарчиња, трчава наваму натаму, наместо да си уживам во журката. И на крај си отидовме а не го ислушафме Горан до крај.

За оваа година што и да се случи, исто ми се фаќа. Ако биде арно, ТоБ. Ако не испадне баш најарно, во недела ќе отспијам до касно ако не ме разбуди никој пред 14, па ќе биде нов ден.

и јас ќе наполнам ранец пиво и се инсталирам на плоштад :cug::je::cug::je:

Епилог

Еве сега пред 5 минути само што влегов дома..... и да кажам дека журот заврши у 4 саат.

Инаку да кажам дека перфектна беше вечертаа. Супер друштво, со многу луѓе се видов. Значи ако нема вакви дешавки коа ќе се видам со тие луѓе.... :pos:

Прво ние (Гижо, Јоцо и јас) отидовме на плоштад да се најдеме со кајганџиската багра па киднавме малце до парк да се видиме со некои луѓе, и останавме едно пола саат на Школка на DnB, на Гижо и Јоцо не им се свиѓаше музиката, но океј атмосфера имаше и таму, се опуштив ја, но решивме да идеме на плоштад на транс.

Стигнавме на плоштад атмосферата беше заегранааааааа, Навигатор пушташе музиче, ми ги погоди сите траки, си мислев ми го украл хард дискот. Се видовме со Теди па заминавме во гужвата се најдовме со цела кајгана багра и продуживме у клаберскиот ритам со точкест, Ред Хот, Крејзи ин Лав, Acid, Скулгрл, Алек, Бушав, Чајна, Антонела, Сусаро, VORTEX и Tonchie.

Едно време се појави Земзела и донесе некакво шише од Браво сок, но во шишето немаше Браво сок, туку РАКИЈААААААААА! Заеби табли, спидови, екстази, ред були со водка и слично, ракија е нов клаберски пијалак, чиста домача 52 степенска ракија, секоја голтка те дига. :vozbud:

Мац (Navigator) заврши со неговиот сет и еве го гркот на сцена Angelo. Дечкото одлично си испушта музиче, изненадно. Миксот на No Good од Prodigy беше перфектен, тоа беше ломење на вечерта. Поголемиот дел од баграта си отиде едно време сите на кај дома, останавме само ја и Тончи, кој после ремиксот на Tainted Love од Dino Psaras кидна да го фати последниот воз за Миладиновци. :) И јас останав сам со ракијата до крај, но после и ракијата ја снема. :pos:

Дани (Bushava Azbuka) и Angelo правеа b2b, значи заедно пуштаа до крај, и ги откршија летните псај-транс хитови до 4 саат. Беше перфектно журче.

Девојкиве ме изненадија, Крејзи ин Лав, Антонела, Скул и Ред Хот, мислев дека цело време ќе стојат и ќе фаќаат женски сеир наоколу, но тие беа цело време опуштени и денсаа на музиката, а додека останативе „статисти“ стоеа од страна и посматраа што се дешава, Бушав не го сметам за статист пошо он у себе си игра. :pos:

Ииии кај кидна Ива Псајкакоидабеше........? :toe:

П.С. Се на се одличен бесплатен жур, нормално се останува до крај за да се искористи, пошо е гага. Синдикалско правило. :pos:

Еј Ива, Псајтифдшнсефф.... Стојанка... одамна не била на клабинг.... ептен забушава.

Инаку музичето беше ТоБ, сфе хит до хит :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom