Фрчковски, курво

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Нова Македонија”: Бивш македонски минист'р на здравеопазването се засели в Софија
space.gif
space.gif
space.gif
11 јуни 2008 | 11:50 | Агенција "Фокус"
space.gif
space.gif
space.gif
Скопие. Бившијат македонски минист'р на здравеопазването Владо Димов работи в јапонската болница „Токуда” в Софија, пише днес македонскијат вестник „Нова Македонија”. Димов е започнал работа в болницата, отк'дето са потв'рдили, че са го наели, след като повече от година работи в болница в Турција. В негово отс'ствие македонското Управление за д'ржавни приходи го разследва за неплатени дан'ци в размер на около 450 000 евро. В случај че Димов не плати д'лжимите дан'ци, може да изгуби имотите, придобити с'с средствата, за които не е платил дан'к.
Миналата година Димов бе уволнен от Клиниката за абдоминална хирургија в Скопие, т'ј като не се в'рна на работа в срока, определен от Управителнија с'вет на болничното заведение, припомнја изданието.
Сунчица СТОјаНОВСКА
да, кр'вта вода не става.јавно все повече политици в македонија ште последват примера на лјубчо георгиевски.:pos2:

jas ne znam vo drzavava koj e kriterium za da se etabliras kako intelektualec. gledajki go frckovski mozam da zabelezam deka e cisto destruktiven makedonski izrod, nestabilna licnost i aroganten proizvod na nekoi krugovi.
jas bi samo apeliral do mediumite da go marginaliziraat so sto na nas obicnive smrtnici bi ni napravile golema usluga

да, кр'вта вода не става.јавно все повече политици в македонија ште последват примера на лјубчо георгиевски.:pos2:

Ke se napolnite so nasi kriminalci. :pos2: :pos2: :pos2:
Protiv site ima poternica za storen kriminal, pa begaat od maka, ne od sto se bugari, kjeles tatarski. Ne samo vladeto, tuku i tamburcheto izbegalo kaj vas.

Toj frcku e daleku od intelektualec. Takov prostotilak, psihicka nestabilnost i iskompleksiranost go svrstuvaat vo najobicna skopska alapaca.

Frckus Kostas, treba javno da se otpise od Makedonec..Kakvi izrod postojat be eeej...Tepac na zeni, sitkac na iminja..Kombinacija smrt!

Ke se napolnite so nasi kriminalci. :pos2: :pos2: :pos2:
Protiv site ima poternica za storen kriminal, pa begaat od maka, ne od sto se bugari, kjeles tatarski. Ne samo vladeto, tuku i tamburcheto izbegalo kaj vas.
па речи оти поне един македонец политик от бугарија не избега при вас.е станишев е ви пирински не са малце като бројка.оти се вашите политици бегат при назе.оти както писа и друг ваш политик забегнал при назе а именно венко марковски - кр'вта вода не става.

па речи оти поне един македонец политик от бугарија не избега при вас.е станишев е ви пирински не са малце като бројка.оти се вашите политици бегат при назе.оти както писа и друг ваш политик забегнал при назе а именно венко марковски - кр'вта вода не става.

1. ja imas promaseno temava za razgovor
2. mi se gadi od oblici na nagonsko truenje so kvazi zagrizenosti od tipovi koi nemaat dopirna tocka so mojata zemja
3. krvnata analiza na dnk na makedonec so bugarin e kako da sporeduvas germanski ovcar so hiena

p.s. ne zamaraj poveke

Toj frcku e daleku od intelektualec. Takov prostotilak, psihicka nestabilnost i iskompleksiranost go svrstuvaat vo najobicna skopska alapaca.

Bitushanec, омразата е слепа, нели ? Може човек да се сложува или да не се сложува со ставовите на Фрчко, ама поради тоа што го мрази да се дрзне да му ја оспорува интелектуалната моќ, прости ама некако нема логика. А што се однесува до простотилакот, нестабилноста веројатно си инспириран од скорешната тепачка за паркинг. Е и мене да ми ја тепаат жената и јас плескам друже, а и не видов тука никаков настап од аспект на професор...Природно е правото на самоодбрана и одбрана на блиските, нели ? Што се однесува пак до најновите „вести„ дека е на платен список на Грција, нека го документираат и докажат тоа надлежните органи, па у апс... И пак тоа не го прави ништо помалку интелектуален капацитет, значи грците знаат кого да ангажираат... Би ме чудело Кољо Дијамантот да го ангажираат да го „омекнува„ и онака „тврдиот„ Македонски став во врска со името.:wink:

Ти ова адвокат му изигруваш на тој пробисвет?

Не, само не можам да разберам да се оспорува нечиј интелектуален капацитет само затоа што го мразиш човекот.:toe:

Кој бе интелектуален капацитет? Капацитет на уличарско препукување по весници, нарцисоидност дури поголема од онаа на Т.Петров, дека тој знае се а другите никој ништо, не е тоа интелектуалност тоа е пореметеност.
Додека возеше точак со штипка на панталоните, не продаваше сегдека муда за бубрези, отпосле тоа му удри во глава, се испозанесе човекот, та преку кур веќе во оваа земја од "неземенливи" универзалци со различити партиски предзнаци.

1. ja imas promaseno temava za razgovor
2. mi se gadi od oblici na nagonsko truenje so kvazi zagrizenosti od tipovi koi nemaat dopirna tocka so mojata zemja
3. krvnata analiza na dnk na makedonec so bugarin e kako da sporeduvas germanski ovcar so hiena

p.s. ne zamaraj poveke
ајде стига со тези кр'вни анализи на днк.
ја виж какво показва нашата кр'вна анализа на днк.
В Б'ЛГАРИТЕ тече 17% келтска, 42% тракијска, 12% славјанска, 12% праб'лгарска и 17% кр'в от племето пеласги, населјавало Балканите преди идването на г'рците.

Статистиката е от генетични изследванија на т. нар. "м'жка" Y-хромозома. По женска линија резултатите са оште по-интересни.

"В Централните Балкани нај-заст'пена е хаплогрупата Н, представена с около 40%. Тја е произлјазла преди около 20 000 г. в рајона на днешна јужна Франција. Очевидно става в'прос за 40% келтски произход на днешните б'лгари по мајчина линија. Това, с'поставено с'с 17% по баштина линија, ни прави около 28% келти, което си е сензација", објаснјава лјубителјат-генетик Галин Стојанов, којто предлага да б'де с'здадена "База от генетични данни на б'лгарите".
чел ли си помпеј трог.он вели дека в стари времена д'ржавата на македонија се наричала евматија а жителите и пеласги.това е преди 737 година преди новата ера.преди времето на каран.та виждаш че имаме келтска тракијска и пеласгијска (македонска) кр'в а словенската и бугарската кр'в са обшто само 24%.та ми речи кое е различното между назе оти за нас е доказано че имаме и кр'в от древните македонци(пеласги).но друже това че 42% от кр'вта ни била тракијска не значи сега ние да речем аспарух е тракиец и неговата д'ржава е тракијска д'ржава.јаз сборувам само за това чии генетични потомци сме.та речи ми кое е различното между нас и вас ние имаме тракијска пеласгијска келтска словенска бугарска кр'в дај пример со ваше изследване да видим ако немате пеласгијска кр'в не може да сте потомци на античните македонци.:tapp:
ако сакаш дај отговор аз спирам да пиша по темата.

Капацитет на уличарско препукување по весници, нарцисоидност дури поголема од онаа на Т.Петров, дека тој знае се а другите никој ништо, не е тоа интелектуалност тоа е пореметеност.
Додека возеше точак со штипка на панталоните, не продаваше сегдека муда за бубрези, отпосле тоа му удри во глава, се испозанесе човекот, та преку кур веќе во оваа земја од "неземенливи" универзалци со различити партиски предзнаци.

Точно е ова што го кажа освен првата реченица која ја скратив, а тоа и покрај тоа што карактерно не го бива, неговиот интелектуален потенцијал останува, нажалост помрачен од неговиот карактер.

ајдестига со тези кр'вни анализи на днк.
ја виж какво показва нашата кр'вна анализа на днк.

чел ли си помпеј трог.он вели дека в стари времена д'ржавата на македонија се наричала евматија а жителите и пеласги.това е преди 737 година преди новата ера.преди времето на каран.та виждаш че имаме келтска тракијска и пеласгијска (македонска) кр'в а словенската и бугарската кр'в са обшто само 24%.та ми речи кое е различното между назе оти за нас е доказано че имаме и кр'в от древните македонци(пеласги).но друже това че 42% от кр'вта ни била тракијска не значи сега ние да речем аспарух е тракиец и неговата д'ржава е тракијска д'ржава.јаз сборувам само за това чии генетични потомци сме.та речи ми кое е различното между нас и вас ние имаме тракијска пеласгијска келтска словенска бугарска кр'в дај пример со ваше изследване да видим ако немате пеласгијска кр'в не може да сте потомци на античните македонци.:tapp:

Tocno deka ima pelazgiska krv vo Bugarija, koga tamu ziveat pirinski Makedonci i etnickite makedonski narodi kako smoljanite.

Ako samo 12% ste turci-bugari, oti togas se vikate bugari? :tapp:

Bitushanec, омразата е слепа, нели ? Може човек да се сложува или да не се сложува со ставовите на Фрчко, ама поради тоа што го мрази да се дрзне да му ја оспорува интелектуалната моќ, прости ама некако нема логика. А што се однесува до простотилакот, нестабилноста веројатно си инспириран од скорешната тепачка за паркинг. Е и мене да ми ја тепаат жената и јас плескам друже, а и не видов тука никаков настап од аспект на професор...Природно е правото на самоодбрана и одбрана на блиските, нели ? Што се однесува пак до најновите „вести„ дека е на платен список на Грција, нека го документираат и докажат тоа надлежните органи, па у апс... И пак тоа не го прави ништо помалку интелектуален капацитет, значи грците знаат кого да ангажираат... Би ме чудело Кољо Дијамантот да го ангажираат да го „омекнува„ и онака „тврдиот„ Македонски став во врска со името.:wink:

Jas nego ne go mrzam, go zalam.
Intelektualniot kapacitet mu se vide kolkav e, isto kolku i negovata prostotija, no si stana prof. blagodarejki na rodninskite vrski.
A prikaznata za tepackata jas ja znam poinaku; toj i zenata mu ja tepale drugata zena.

P.S. ti da ne si licno Frcko? :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom